TRI jednostavna TRIKA pomoću kojih ćeš u TAJNOSTI moći da gledaš tuđe Instagram priče (storije)

Želite da pogledate nečiju Instagram priču (story), ali u isto vreme ne želite da osoba koja ju je objavila to zna? U tom slučaju trebalo bi isprobate jednu od ove tri metode.

Ilustracija, foto: ALEX_UGALEK/Shutterstock
Ilustracija, foto: ALEX_UGALEK/Shutterstock
.

Prva među njima je dobro poznata svim "stokerima", a reč je o prebacivanju mobilnog telefona u takozvani "airplane mode". Naime, Instagram unapred učitava pregršt priča tako da, po prijavi u aplikaciju možete odmah da ih proverite. Dovoljno je da nakon učitavanja storija prebacite uređaj u "avionski" način rada i moći ćete da proverite šta je objavljeno, bez da vaš profil bude registrovan kao onaj koji je pregledao spomenutu objavu. Ipak, imajte na umu da ova metoda neće delovati ako osoba čije Instagram priče želite da proverite ima istovremeno objavljeno više od jednog storija.

Postoje drugi onlajn servisi pomoću kojih možete da gledate priče objavljene na toj društvenoj mreži. Neki od njih su "Storyinsta" i "Instastories", a njihovoj popularnosti je uveliko doprinelo i jednostavno korišćenje. Dovoljno je da tačno upišete korisničko ime profila na Instagramu i kliknete na ponuđeni rezultat pretrage, nakon čega se otvaraju priče koje je traženi korisnik objavio. Ipak, pretraga neće uroditi plodom ako pretraživani korisnik ima privatni profil, piše Miss7.

Kao treća opcija nameće se kreiranje sopstvenog "finst" naloga. Reč je o lažnom Instagram profilu koji će vam omogućiti da nesmetano proučavate objavljeni sadržaj, bez da pritom iko zna da upravo vi stojite iza tog naloga. Mogla bi da se povede rasprava koliko je ova metoda moralno ispravna, ali poznato je da mnogi ljudi to ipak rado koriste.