Imate osećaj da vas stalno prati nesreća? Odmah IZBACITE OVE 3 STVARI IZ KUĆE!

Ako osećate nedostatak dobre energije, poslušajte savete feng šui stručnjaka.

Imate osećaj da vas stalno prati nesreća?, foto: Stock-Asso/Shutterstock
Imate osećaj da vas stalno prati nesreća?, foto: Stock-Asso/Shutterstock
.

Prema feng šui filozofiji, praktično svaka stvar kojom smo okruženi ima svoje specifično značenje. Od posebnog značaja je i kako opremamo dom jer svaka stvar donosi određenu energiju u naš životni prostor.

Nije važno samo koje stvari unosimo u kuću već i gde ih tačno stavljamo. Ipak, za ove tri stvari ne treba da bude mesta u vašem domu jer ruše harmoniju i donose lošu sreću.

VRATA CRNE BOJE

Ulazna vrata su najvažniji deo doma. Ona su brana koja čuva našu intimnu od spoljnih uticaja i zato bi bilo najbolje da budu velika, sjajna i bele boje, s metalnom bravom. Važno je da ulazna vrata uvek budu besprekorno čista. Crna vrata možete imati samo ako vrata gledaju na sever, inače će u vaš dom ući loša sreća.

BILJKE SA BODLJAMA

Feng šui upozorava da biljke koje imaju bodlje donose lošu sreću. Kaktusi prema ovoj filozofiji prekidaju dobru energiju koja cirkuliše u domu. Kao posledica ovog nedostatka protoka snage u vašem domu, može se dogoditi da okruženje bude puno tenzije i negativne energije.

OGLEDALO U SPAVAĆOJ SOBI

Prema feng šui veštini uređenja, ogledala u spavaćoj sobi dnose lošu energiju i mogu da budu krivac za loš i nemiran san. Ogledalo okrenuto prema krevetu se tumači kao prizivanje i mešanje drugih ljudi u bračnu zajednicu i donosi mogućnost preljube, piše Lepa&Srećna.