Zanimljivosti

U SVAKOM DANU postoji MAGIČNA ZLATNA MINUTA u kojoj kažu da se OSTVARUJE sve što POŽELITE: Izračunajte kada je vaša!

Ako se stalno žalite kako nikako da vam se ispuni želja, možda ste ih poželeli u pogrešno vreme...

23.04.2021. - 15:30h
Izračunajte kada je vaša ZLATNA MINUTA!
Izračunajte kada je vaša ZLATNA MINUTA!foto: Romolo Tavani/Shutterstock

Naime, ukoliko verujete u energetske sile koje kreiraju naš život, onda će vam biti lako i da razumete kako u svakom danu postoji određeni trenutak kada baš svaka vaša želja dolazi direktno do Univerzuma, a samim tim se i ispunjava.

Ovaj određeni, pomalo magični trenutak u danu naziva se "zlatna minuta", a tih 60 sekundi su prilika da pošaljete svoju želju dalje u svemir i strpljivo sačekate da se ostvari. A kažu da sigurno hoće!

Naime, veruje se da se u "zlatnoj minuti" pojačavaju energetski tokovi i spiritualne moći, te da svemir bolje razume naše želje i molitve.

Dakle, "zlatna minuta" svakog dana pada u različito vreme, ali se računa po jednostavnom principu. Datum predstavlja sat, a redni broj meseca minute, pa na primer 1. februara zlatna minuta pada u 01:02 ujutru, ali i u 13:02 popodne.

Ipak, imajte na umu da se šema računanja menja za dane od 25. do 31. u mesecu.

Tada se "zlatna minuta" određuje tako što datum predstavlja minute, a redni broj meseca sate. Tako recimo 31. januara zlatna minuta pada u 01:31 ujutro i u 13:31 popodne.

Bitno je znati i da dok traje ta dragocena zlatna minuta, možete da zamislite samo jednu želju u koju ne smete sumnjati i mora da bude vrlo precizno izrečena.

Ipak, sve želje mogu doći na red - jednostavno svakog dana zamislite drugačiju i vaš život može krenuti boljim i lepšim putem, ali samo ako u to dovoljno čvrsto verujete, piše Žena.