10 najpopularnijih RASA po broju pregleda na INTERNETU: Jedna je ubedljivo najomiljenija!

Nedavno provedeno istraživanje sajta „money.co.uk“ pokazalo je da su najomiljeniji psi na Internetu ostvarili preko milijardu pregleda. Oni najgledaniji nalozi na TikToku mogu zaraditi velike svote novca po samo jednom postu što samo pokazuje da je biti "pseći influenser" danas mnogo više od objavljivanja lepih fotografija.

Zlatni retriver, foto: Africa Studio/Shutterstock
Zlatni retriver, foto: Africa Studio/Shutterstock
.

Nakon analize broja prikazan na svakom videozapisu, koji podržava odgovarajući hašteg pasmine, čini se da su neke mnogo popularnije od drugih, piše Miss7.

1. Zlatni retriver - 9,2 milijarde pregleda

Zlatni retriver je pas koji najspremniji za kamere. Superprijateljski raspoloženi, ovi porodični psi su dragi, mili i odani. Biti poslušno stvorenje je još jedna odlika koja pogoduje slavi; da li ste se ikada zapitali kako zlatni retriveri dopuštaju svojim vlasnicima da obuku odelo, stave kravatu i sl.?

2. Nemački ovčar - 4,3 milijarde pregleda

Iako naizgled nisu "zarađivači" novca na TikToku, ovi psi imaju odanost, hrabrost i spremnost da zaštite svoje ljude kao niko drugi - uz žestok izgled. Ono što ove pse čini toliko popularnim jesu njihove urnebesne reakcije i nagli pokreti.

3. Čivava - 4,1 milijarda pregleda

Na trećem je mestu niko drugi nego prijateljica Eli Vuds, čivava. Mali rastom, ali moćne ličnosti, ovi psi zaštitnici su urnebesni. Od izraza lica do parada kostima, čivave pružaju sate i sate zabave.

4. Mops - 3,6 milijardi pregleda

Mopsovi su ujedno i psi koje vlasnici najčešće tetoviraju (prema drugom psećem izvještaju sa „money.co.uk“). Osim što su popularni na TikToku, ljudi takođe praktikuju da svoju ljubav prema mopsovima pokaću i na mnogo trajniji način.

5. Rotvajler - 3,2 milijarde pregleda

Da i znate da su ovi psi gotovo izumrli u 19. veku? Poznati po tome što služe kao policijski i vojni psi, rotvajlere često doživljavaju kao agresivne. Međutim, TikTok ponovo pokazuje svoju čaroliju i tera nas da verujemo u suprotno, pokazujući nam pravu lepotu ove rase.

6. Pomeranac - 3,1 milijarda pregleda

Pomeranci su možda jedna od najpufastijih pasmina, ali i jedna od najpoznatijih u svetu društvenih mreža. Džif Pom, koji je svoju društvenu karijeru započeo na Instagramu, sada ima preko 20 miliona pratilaca na TikToku.

7. Francuski buldog - 2,8 milijardi pregleda

Ovi psi su uzgajani da budu saputnici. Vedri su i privrženi, znatiželjni i pravi šarmeri - kao što je pokazao TikTok! Ne laju puno. Zvuči kao savršeni kućni ljubimac!

8. Labrador - 2,6 milijardi pregleda

Ah, pouzdani laborator. Ovi razigrani psi zabavljaće vas danima. Uz gomileu energije za izgaranje, labrador će vas održati u formi i zdravlju, a da toga nisi ni svesni. Da li ste se nekada našli "zalepljeni" za sofu pod naletom ljubavi labradora koji se celom svojm težinom oslanja na vas?

9. Pudlica - 2 milijarde pregleda

Koliko god izgledale kitnjasto, ova pasmina je vrlo inteligentna i ima sjajan smisao za humor. Dve pudlice, koje su rangirane u 20 najboljih pasa zarađivača, dokaz su za to.

10. Nemačka doga - 1,7 milijardi pregleda

Ovaj nežni div se super slaže sa decom usprkos svojoj veličini i jako voli maženje. Kad je potrebno, nemačka doga je neustrašiva i hrabra, a uvek je neverovatno odana.