Ako želite da se POMIRITE sa partnerom ili u vašem domu nemate MIR, fali malo FLERTA - nabavite OVO CVEĆE!

SIgurni smo da posle čitanja ovog teksta, buket nekog cveća više nećete gledati kao do sada.

Cveće ima fantastične moći, foto: Africa Studio/Shutterstock
Cveće ima fantastične moći, foto: Africa Studio/Shutterstock
.

Da li ste znali da cveće, pored toga što lepo izgleda i širi opojne mirise, poseduje i druge karakteristike? Cveće ima fantastične moći, da izmiruje posvađane partnere, da podstiče uspeh u karijeri, donosi dobro zdravlje, čuva brak ali i “nagovara” na neverstvo ili pojačava nečiju moć da predvidi budućnost?!

ORHIDEJA je cvet uspešnih ljudi. Kada odlučite da nekome poklonite orhideju, time potpomažete njegovu uspešnu karijeru. Naravno, sa ovim dolazi i finansijski efekat.

AZALEJA održava mir u bračnoj zajednici. Ona je “zadužena” da potiče međusobne simpatije, razumevanje i požrtvovanost u odnosima među supružnicima.

RUŽA je naravno cvet iznimne, neograničene i večne ljubavi. Ako ste ubrali ili kupili crvenu ružu, ona govori o vašem strastvenom odnosu. Žuta je simbol ljubomore, a bela poverenja. Crvene ruže se daruju prilikom veridbe, a bele za vjenčanje, mada se u tom slučaju bela može kombinovati i sa nekom drugom bojom.

HORTENZIJA miri ljubavnike i supružnike. Buket hortenzija znači mir u kući ili u vezi. Stoga, neka vam buket hortenzija uvek bude pri ruci, savetuje aura.ba.

GARDENIJA je cvet zavođenja, flerta, kratkotrajne veze u koju ne želite mnogo da ulažete. Dakle, i sa ovim cvetom možete drugom nešto saopštiti….Ako niste zagovornik iskrene ljubavi, ovo je vaš cvet.

BEGONIJA pomaže ozdravljenju i donosi dobro zdravlje. Nosi se kao poklon starijim osobama. Veruje se da produžava život, osobi kojoj se daruje.

JAMIN je cvet srećnog braka kojeg ništa ne može uznemiriti i poremetiti. Veruje se da mali zamotuljak s osušenim laticama jasmina, ako stavite ispod jastuka – na godišnjicu braka (naravno, promenite svake godine), definitivno čuva brak!

HRIZANTEMA donosi sreću i radost i zato je dobro što češće imati je u kući. Za ovaj cvet mnogi misle da je pogodan za sećanje na mrtve, međutim, nije tako…ona donosi blagoslov i blagostanje u dom svakog kom se pokloni.

LJILJAN se daruje porodiljama jer pomaže da novorođena beba (p)ostane zdrava i lepa. Pet ljiljana u buketu donose sreću i ispunjenje želja osobama koje žele dete. 

MARGARETA ima moć da podstiče intuiciju i nečiju sposobnost da predvidi budućnost. Ako neko želi da osvoji neku osobu na duže staze, veruje se da je margareta idealna za to: neka njega/nju pozove na ručak i nasred stola stavi vaznu sa margaretama. Ako se pak, ovo vama desi, sada znate šta je nečija namera.