Njegov OGLAS je HIT na društvenim mrežama: Želi medicinsku sestru, koja neće da ga provocira; da rađa samo mušku decu...

Oglas zalepljen u centru Vranja privukao je pažnu gotovo svih sugrađana.

ulica, foto: BalkansCat/Shutterstock
ulica, foto: BalkansCat/Shutterstock
.

Reč je o oglasu za ženidbu, koji je stajao na banderi nadomak gradske bolnice.

Osnovni razlog zbog kojeg je budući mladoženja odlučio da svoju ponudu, ali i zahteve, okači baš na ovo mesto je što traži medicinsku sestru i to u stalnom radnom odnosu. Ipak, njegovi zahtevi ne završavaju se ovde. Evo šta još traži:

.

“Dečko, 39 godina, intelektualac, mašinski inženjer, senzualne prirode, crnokos, smeđe oči, rođen ocenom 10, visok 184 cm, krupan, stambeno rezidencija–ranč i materijalno obezbeđen, vozi Mercedes, voli humor, skroman, širokog srca, služio vojsku profesionalno, starosedelac grada Vranja, rođen 19. 12. 1980. godine, društven, komunikativan, kulturan, živi u zajednici… Želi da upozna Vranjanku, obrazovanu devojku, zdrave loze, visoka, radi braka i razvijanja porodičnog biznisa, koja nije depresivna, već u zdravoj meri besna i obesna i želi da se iživi kroz slobodno ispoljavanje i igru i da obogati unutrašnji život, spremna da živi sa i za jednog čovjeka i stvara porodicu, rađa zdravlja Bože mušku zdravu decu, ne provocira, ne nervira, i ne pravi ljubomornog… Osnovno znanje u kuhinji (ima od koga da nauči). Krvna grupa A RH-D + pozitivan. Javite se na tel…“, piše u oglasu koji je potpisan sa “Dr Joj Boli”.

Njegova poruka je za kratko vreme postala pravi hit  na društvenim mrežama.