Test komunikacije: Izaberite glasnika i otkrijte kako se odnosite prema drugima!

Šta ćete izabrati između tri moguća glasnika za prenošenje vaše poruke? Izaberite jedan od načina i saznajte šta to otkriva o vašem karakteru!

.

Da li ste spremni da otkrijete koliko je teško ili lako komunicirati s vama? Kome ćete poveriti svoje reči? Zapamtite: tekst vaše poruke potpuno je ličan, to je nešto što jednostavno treba da kažete.

Šta birate?

1. Golub pismonoša

Ovaj izbor sigurno označava određeni trenutak u vašem životu.

Zapravo vam se čini da vaše reči možete sigurno da poverite … nekome koga ne poznajete!

Odabir goluba ukazuje na neopreznost kojom izražavate svoju misao: malo vas je briga kakav će efekat imati na druge i hoće li se izgubiti ili uništiti!

Čini se da je za vas sada važnija ideja da možete da iscelite svoj intimni život, bez brige za druge.

Ipak, budite oprezni: kad zanemarite način na koji razgovarate s drugim ljudima, na kraju dolazite u situacije koje brzo mogu da postanu vrlo neprijatne!

2. Tradicionalno pismo

Jasno, precizno, jezgrovito. Vi ste vrlo vešti u komunikaciji. Osobe koje odaberu tradicionalno pismo imaju vrlo jasne i kristalne ideje!

Za vas je zapravo razgovor ili komunikacija s drugima izuzetno važan deo života i iz tog razloga želite da vaša poruka bude što direktnija.

Pismo, čak i od nekoliko stranica, gde možete sigurno da izrazite svoj stav, najbolji je alat za direktnu komunikaciju s drugim ljudima. Bez obzira na brzinu kojom će poruka stići!

Za vas je važno da svima bude jasno u šta verujete ili mislite: ukratko, rođeni ste da komunicirate s drugima!

3. Poruka u boci

Ako ste odlučili da svoju poruku poverite morskim talasima, nema sumnje – vi ste istinski sanjar !

Za vas je u ovom trenutku važno da komunicirate prvenstveno sa sobom: nije vas briga hoće li i kada vaša poruka doći do drugih!

Razmislite o tome: poveravanje vaše poruke boci signalizira želju da vaše reči odlutaju i stignu neodređenom sagovorniku.

Stoga, za sada znajte da je vaš način komunikacije definitivno neobičan i malo je verovatno da će ljudi odmah shvatiti šta imate da kažetei ili šta želite da kažete.

Za vas je sada prioritet da pustite svoje misli da slobodno teku, piše Atma.