Zanimljivosti

Šta svaki horoskopski znak misli kada kaže: "Volim te"?

Da li ste se ikada zapitali šta zapravo vaš partner misli kada kaže "volim te"? Kako je svako od nas individua, tako i reči odnosno njihov smisao, iako imaju univerzalno značenje imaju i subjektivnu notu. U tom razotkrivanju zvezde mogu da pomognu. Otkrivamo kako se Ovnovo "volim te", razlikuje od na primer Škorpijinog ili Rakovog.

08.04.2021. - 16:00h
Šta svaki horoskopski znak misli kada kaže: 'Volim te'?
Šta svaki horoskopski znak misli kada kaže: "Volim te"?foto: Vladyslav Spivak/Shutterstock

Ovan 

Ovan je jednostavan. Oni to zaista i misle kad to kažu iako im treba neko vreme da ustanove da li to zaista osećaju. Oni su veliki ljubavnici. Jednom kada se obavežu, mogu čuda da učine za voljenu osobu. Po prirodi su izuzetno odani i posvećeni, stoga je dobro imati Ovna uz sebe. Dakle, kad kažu "volim te", misle da ste vi prava osoba za njih.

Bik 

Kad je reč o odnosima, Bikovi su nepoverljivi, naročito kad je ljubav u pitanju. Ali, kad jednom poveruju nekome, vrlo su lojalni i čine sve što mogu da bi veza opstala zauvek. Stoga, ako ikada od Bika čujete "volim te", znajte da ste među malobrojnim ljudima kojima oni veruju.

Blizanci 

Iako se neki Blizanci ponekad čine kao osobe koje puno pričaju, oni izbegavaju da govore o stvarima koje su previše lične, jer većinu vremena nisu toliko sigurni u sopstvene emocije. Stoga, ako čujete od Blizanca "volim te", razvedrite se, vi ste među onima u koje su tako sigurni i kojima mogu da se otvore. Naizgled društveni, ali zapravo zadržavaju svoju privatnost, kada Blizanci kažu "volim te", to je postignuće.

Rak

Iako Rakovi često izgledaju zbrkano, unutar njih vlada red. Oni su duboko emotivna bića iako spolja ne odaju uvek takav utisak. Oni su sposobni za duboke emocije i čvrsto se vezuju. Ako vam Rak prvi kaže "volim te", znajte da je vrlo strastven oko vaše veze i da to može da znači da s vama želi da provede ceo život.