Zanimljivosti

Izračunajte svoj 'NOVČANI BROJ'! Vaše bogatstvo se krije u imenu i datumu rođenja...

Slova vašeg imena pretvorite u broj, datum rođenja saberite. Morate dobiti jednocifren broj, koji ima određeno značenje...

15.03.2021. - 17:00h
Koji je vaš 'novčani broj'?
Koji je vaš "novčani broj"?foto: Dean Drobot/Shutterstock

Ime i datum rođenja svake osobe mogu otkriti informacije o njegovom životu. Numerolozi su razvili sistem koji vam govori kako da izračunate broj bogatstva na osnovu ličnih podataka.

Karakteristike novčanog broja

Izračunavanjem ove cifre možete privući bogatstvo i poboljšati svoju finansijsku situaciju. A oni koji mogu vešto da primene broj u svom životu mogu se čak i obogatiti. Neko će dobiti na lutriji, neko će neočekivano dobiti nasledstvo, a neko će jednostavno pronaći način da dođe do veće količine novca.

Da vas finansijski uspeh ne bi napustio, važno je da koristite svoj novčani kod u svakodnevnom životu i tokom perioda važnih događaja. Na primer, pri izboru telefonskog broja, broja kupljenih predmeta… Stručnjaci preporučuju da obratite pažnju na karakteristike broja koje su predstavljene u nastavku. Pomoći će vam da maksimalno iskoristite moć bogatstva.

Kako izračunati novčani broj

Da biste izračunali svoj novčani broj, koristite šemu brojeva, od kojih svako ima jedno ili drugo slovo:

1 (u, o, l, b, lj);

2 (i, k, i, v, č);

3 (b, g, n, a);

4 (e, i, b, e);

5 (u, n, d, đ);

6 (f, s, z, e, j);

7 (k, š, v);

8 (c, p, s, r);

9 (h, t, m, ć).

Dodajte sve cifre svog imena i sakupite ih na jedan broj. Zatim izračunajte zbir datuma rođenja. Ovde takođe treba da dobijete jedan broj. Zatim dodajte oba broja da biste napravili jedan broj.

Primer 

Rođeni ste 05.07.1996. (ime 3 + 3 + 3 = 9, datum rođenja 7 + 5 + 1 + 9 + 9 + 6 = 37). Prvi broj je 9. Drugi broj je 3 + 7 = 10, 1 + 0 = 1. Zatim dodajemo dva broja: 9 + 1 = 10. Svodimo ga na jednocifren broj: 1 + 0 = 1.

Tako će kod valute za vas biti 1.

Opisi brojeva

Broj jedan

Novac dolazi do vas kroz znanje, lično iskustvo i nezavisne projekte. Važno je da ste sposobni da radite samostalno, nezavisno od drugih. Glavno je imati kreativnu slobodu, nove ideje. Odlična opcija bila bi organizovanje sopstvenog posla.

Dva

Univerzum će vas obradovati finansijskim uspehom u zavisnosti od razmera vaših projekata. Što više ljudi ima koristi od vaše ideje, to je moćnija novčana energija koja dolazi iz svemira. Shodno tome, bolje je vaše materijalno stanje. Duhovni samorazvoj uvek treba da vam bude u prvom planu, piše aura.ba.