Svaki horoskopski znak ima svoje "ZABRANJENO VOĆE" - saznajte koga možda ne bi trebalo da birate za vezu!

Neki znakovi su kompatibilniji od drugih, a postoje i oni koji će u ljudima da probude sve ono najgore, pa uprkos trudu, želji i hemiji veza ne može da funkcioniše.

foto: George Rudy / Shutterstock
foto: George Rudy / Shutterstock
.

Ovan: Izbegavajte Raka

Rakovi su vrlo osetljivi, a priznajmo da Ovnovi nisu najstrpljivije osobe na svetu. Žele da izađu i rade šta im padne na pamet, a Rak hoće prvo da razmisli o tome, a onda ako se čini da je sve u redu, napraviće planove. Svojim oprezom često izlude Ovna.

Bik: Izbegavajte Vodoliju

Nije da su ukopani u mestu, ali Biku se stvari sviđaju na određeni način i veruju da ako nešto nije puklo, to ne treba popravljati. S druge strane, pojedine Vodolije sve vreme krše pravila samo iz zabave. Bika će to da izludi i nikako se neće osećati ugodno i smireno kraj njih, piše YourTango.

Blizanci: Izbegavajte Jarca

Jarčevi bi ubijali Blizance u pojam tako što bi ih izluđivali. Da, Jarčevi su dobri ljudi, ali nisu dovoljno uzbudljivi ili podsticajni na način koji odgovara Blizancima. Takođe, Jarčevi su previše iskreni za Blizance i imaju tendenciju da daju svoja iskrena mišljenja u najgorim trenucima. Jarčevi vole da planiraju, a to će dovesti do žestokih svađa.

Rak: Izbegavajte Devicu

Veoma ste osetljivi i potreban vam je neko ko će vas razumeti i podržati. Device su obično previše kritične i drže svoje emocije ispod površine. Previše ste različiti pa bi bilo mnogo sukoba i da bi se Rak osećao potpuno voljeno i sigurno.

foto: George Rudy / Shutterstock
foto: George Rudy / Shutterstock
.

Lav: Izbegavajte Škorpiju

Lavovi su zabavni, koketni i neverovatni i mogli bi da se sukobe sa često ljubomornim Škorpijama. Škorpije su takođe prilično škrte na komplimentima i pažnji, pa će se Lav sa njima osećati nevoljeno.

Devica: Izbegavajte Strelca

Strelac voli uzbuđenje i akciju, a Devicama se to gadi. Strelci su previše neoprezni i slobodoumni i skloni bi da zanemaruju kako bi njihovi postupci uticali na Devicu. Zbog toga će vam, uprkos jakoj hemiji, svaki put slomiti srce.

Vaga: Izbegavajte Škorpiju

Škorpije su prirodno intenzivne i strastvene i nemaju poteškoća da se bore za nešto ili za nekoga do koga im je stalo. Drugim rečima, oni nemaju problema sa sukobom. Vage traže harmoniju i to sigurno ne bi postigle sa Škorpijom.

Škorpija: Izbegavajte Ovna

I Škorpija i Ovan su nezavisni i uživaju u izazovima, ali na kraju prečesto sudaraju glave. Svako od vas bi želeo da bude vođa. Sjajan ste par za vezu na jednu noć ili da budete prijatelji sa beneficijama, jer bi seksualna hemija bila neverovatna, ali sve što traje duže od seksa dovelo bi do puno sukoba i neslaganja.

foto: George Rudy / Shutterstock
foto: George Rudy / Shutterstock
.

Strelac: Izbegavajte Bika

Menjanje i upoznavanje novih ljudi uzbuđuje Strelca, to je krv vašeg života. Volite da budete spontani, a Bik nije. Bikovi su praktični i prizemni, dok vi volite da mešate stvari i održavate ih svežim. Nikada nećete biti na istoj talasnoj dužini.

Jarac: Izbegavajte Strelca

Strelčevi vole da se smeju i budu u pokretu, dok su Jarčevi stabilniji i odlučniji. Stavovi i pogledi na život koje imaju Strelčevi, Jarčeve brzo počinju da nerviraju, i to jako puno. Povezanost ova dva znaka bila bi od početka osuđena na propast.

Vodolija: Izbegavajte Ribe

Vodolija mora da bude sa jedinstvenim i nezavisnim ljudima, a Ribe su jednostavno prezahtevne za Vodoliju. Ribama je potrebna pažnja i briga, a Vodolija je zauzeta pokušajima da spasi druge ljude i planetu i ostvari svoje snove.

Ribe: Izbegavajte Blizance

Ribe mogu da budu sanjive sa glavom u oblacima, ali duboko u sebi žele da jedna osoba bude s njima i da ih voli. Ne uživaju u izlascima sa gomilom ljudi, oni su serijski monogamisti. Blizancima je potrebna potpuna sloboda i ako osete da su vezani, postaće nemirni i odvojeni. Ribama je lako slomiti srce i ako ne razumeju zašto se Blizanci ponašaju toliko distancirano, teško će da pate.