PISMO UPOZORENJA: Komšija tražio od majke da umiri dete ili mu ograniči vreme za igranje u dvorištu, jer to smeta njegovim psima!

Jedna žena je na Tviteru objavila pomalo brutalnu poruku koju je dobila od komšije.

zvono na vratima, foto: Chaay_Tee/Shutterstock
zvono na vratima, foto: Chaay_Tee/Shutterstock
.

Na osnovu onoga što joj je komšija ostavio u poruci, njegovim psima smeta igranje njene dece.

Kako je i sam napisao, dok se njeno mlađe dete smeje i igra u dvorištu, njegova dva psa moraju to da gledaju, što ih baš ometa.

.

Poruka komšije glasi ovako:

“Drage ‘komšije’

Doselili ste se pre godinu dana i želeo sam vam dati vremena da sami rešite ovaj problem, ali očigledno ste previše nepromišljeni da biste to učinili.

Svaki dan ove nedelje, kad je vreme bilo lepo i prozori su bili otvoreni, puštali ste svoje malo dete da slobodno trči u vašem dvorištu, smeje se i zabavlja i tako u nedogled. To jako ometa moja dva psa i moju pticu koja sedi blizu prozora i gledaju u vaše dvorište.

Možda biste svom mogli da mu kažete da bude malo tiše ili bar da mu ograničite vreme koje provodi napolju na 15 do 20 minuta dnevno kako bi moji psi mogli da izađu bez da ga gledaju kako trči okolo.

Ako se ovakvo ponašanje nastavi, zvaću policiju”.

Ova poruka je podeljena više od 26 hiljada puta, a većina ljudi je majci predložila da detetu kupi što glasnije muzičke instrumente i da pusti komšiju da nazove policiju. Kako kažu, verovatno će se i policajci dobro nasmejati na ovako suludu prijavu, piše cdm.me.