Odaberite sliku i otkrijte šta vas očekuje naredne nedelje!

Zanima vas šta možete da očekujete u nedelji pred nama? Odaberite sliku koja vas "zove", a zatim pročitajte svoju poruku.

.

Ako ste odabrali:

Sliku broj 1

Sada u vašem životu postoji sklad, ravnoteža, ljubav i zadovoljstvo u vašim ličnim odnosima.

Uživajte u ovom lepom i skladnom vremenu, svi ti važni odnosi pomažu vam da procvetate nakon nedavno proživljenih izazova s ​​kojima ste se suočili.

Ovo je vreme za primanje, zaista pravi blagoslov. Svakako izražavajte svoju ljubav i zahvalnost onima koji vas vole i brinu o vama, jer su sigurno zemaljski anđeli.

Sliku broj 2

Moglo bi da se dogodi da vam se u danima koji slide pojave izazovi i dođe do kašnjenja koja vas koče. Možda ćete biti u iskušenju da se preopteretite s kofeinom, šećerom, ugljenim hidratima i energetskim napicima.

Nemojte se upuštati u takav obrazac. Unosite samo zdravu energiju kao što su jabuke, vitamini i puno vode s limunom ili đumbirom.

Obraćanje pažnje na gorivo koje unosite u telo je sada izuzetno važno. Imate puno toga sada ispred sebe i način na koji ćete manevrisati sa svim tim tokom dana zavisi od vrste goriva koje stavljate u svoj organizam... To takođe uključuje vaše unutrašnje misli, jer su i one takođe gorivo.

Sliku broj 3

Slika koju ste odabrali govori da ćete slaviti postizanje ličnog cilja. Taj cilj je povezan s vašim ličnim putem, a ne s vašom karijerom.

Recimo da je to više unutrašnja proslava, a ne spoljašnja manifestacija.

Možda ćete primetiti promenu u vašim reakcijama ili ćete možda pronaći mir. Nije važno koliko su mala postignuća, slavite sebe zbog svog napretka, piše Atma.