Uz tri jednostavna trika odaberite odgovarajuće farmerke bez isprobavanja

Pronalazak odgovarajućeg modela farmerki bez isprobavanja nije nemoguća misija, a pogotovo nakon saznanja da ih bez probe možete odabrati u samo tri jednostavna trika.

Foto: Andrey Yurlov/Shutterstock
Foto: Andrey Yurlov/Shutterstock
.

Zbog pandemije koronavirusa mnogi izbegavaju isprobavanje odeće u radnjama, upravo kako bi suzbili širenje zaraze, međutim, ukoliko žele da kupe farmerke, većina ne želi da rizikuje i kupi ih bez probe.

U objavljenom videu su prikazana i pojašnjena tri jednostavna trika na osnovu kojih možete biti sigurni da li će vam farmerke koje su vam se dopale odgovarati.

.

Testiranje veličine farmerki

U videu je prikazan prvi trik, a reč je o tome da odabrani model farmerki uzmete i njihovim pojasom obgrlite vrat. Ako se krajevi labavo dodiruju, onda će verovatno taj model pristajati vašoj figuri, piše Klix.ba.

Trik s rukom

Stisnite šaku i ruku do podlaktice uvucite u pojas farmerki. Ako ruka od lakta do šake stane u gornji deo farmerki, odabrani model bi trebao da dobro prijanja uz kukove. Stilisti, međutim, upozoravaju da ova metoda ne funkcioniše na farmerkama izuzetno visokog struka.

Trik s bradom

Kako biste proverili dužinu farmerki bez isprobavanja, uhvatite krajeve nogavica sa obe ruke i raširite ih. Ako se međunožje farmerki završava tačno ispod brade, dužina nogavica je idealna.