Odaberite jednu MANDALU i otkrijte MOĆ SVOG KARAKTERA!

Mandale su krugovi koje budisti koriste za predstavljanje Svemira. Smatraju se matricama Svemira u tim učenjima.

.

Intuitivnim odabirom jedne od prikazanih mandala možete otkriti jaču stranu vašeg karaktera.

1. Vi ste velikodušna i moralna osoba

Vaša izuzetna velikodušnost je prva kvaliteta koju drugi primećuju. Kada želite da neko bude sretan, vi nimalo ne štedite ni u čemu. Vaša je velikodušnost takođe velika u ljubavi, a kad se zaljubite, potpuno se posvećujete svom partneru, bez straha da ćete biti povređeni, piše aura.ba.

2. Vi ste lojalna i iskrena osoba

Nikada ne biste izdali bliske ljude i zahtevate da i oni budu jednako verni kao i vi. Verujete da je svako odgovoran za svoje postupke i ponašanje i niste ravnodušni prema dobrom ili lošem odnosu prema vama. Zbog vaše dobronamernosti i urođenog šarma možete lako stvoriti nove prijatelje.

3. Vi ste kreativan pojedinac

Vi ste introvert koji voli da posmatra i razmišlja o svetu oko sebe. Imate neverojatnu maštu i volite duboko da "kopate" po svojim mislima, u potpunosti bežeći od stvarnosti. Ali to stvara jaz između vas i drugih ljudi koji vas često vide kao čudaka. Koristite svoju fantaziju i izrazite se na kreativan način.

4. Vaša intuicija je fenomenalna

Vaša intuicija graniči se sa nadrealnimi uvek joj možete verovati. Vaši snovi su takođe neuobičajeno tačni i možete predvidjeti događaje ne samo one vezane za vas same već i za vaše najbliže. Da biste poboljšali ovu stranu svog karaktera, trebalo bi da provedete više vremena u samoći, čak i ako drugi ne mogu uvek razumeti vaše ponašanje.

5. Vi ste samostalna i hrabra osoba

Verujete da kada neko zaista želi nešto, to može i postići, oslanjajući se samo na vlastite sposobnosti. Retko odustajete od svojih ciljeva i među retkima ste koji mogu reći da su većinu svojih snova ostvarili. U ljubavi ste često dominantni i insistirate na vašoj nezavisnosti i slobodi.