Šuma, korenje ili usne - šta ste prvo ugledali na ilustraciji? Odgovor će otkriti mnogo o vama i možda će vas IZNENADITI...

Testovi sa optičkim iluzijama prvensteno pokazuju kakva nam je perspektiva, odnosno da li imamo oko za detalje ili vidimo širu sliku stvari. Kako psiholozi i psihoanalitičari smatraju, perspektiva je uvek u vezi sa podsvesnim delom vaše ličnosti, pa tako test koji sledi u nastavku vam može otkriti o vama, čega možda niste ni svesni.

.

Šta ste prvo ugledali na ilustraciji?

Usne

Ako ste na slici prvo primetili usne, onda prihvatate stvari u životu onakve kakve jesu. Radije ne rizikujete, čak iako pretpostavljate da vas na putu rizika očekuju nove mogućnosti. Težite stabilnosti, ali tapkanje u mestu, odnosno ostajanje u zoni komfora ograničava vaše sposobnosti i moći koje vredi iskoristiti.

Šuma

Ako prvo vidite šumu, onda ste tip osobe koji voli da uđe u nepoznato i otvorena je za životne promene. Volite da istražujete život van granica tradicionalnog razmišljanja i vrlo ste radoznali. Uvek imate različite ideje na umu, a to vam može doneti uspeh na poslovnom planu, piše tuzlanski.ba.

Korenje

Ako ste na ilustraciji prvo ugledali korenje, onda ste osoba koja želi da raste i razvija se. Stalno radite na sebi kako biste postali bolji, ali imate i razvijenu empatiju. Stalno se usavršavate i na taj način želite da budete primer za ljude iz svog okruženja.