Novosadski frizer pravi REMEK DELA na glavama klijenata, a sada se sprema da obori rekord NAJVIŠE FIRZURE NA SVETU! (VIDEO)

Ako želite da iz frizerskog salona izađete sa portretom Kim Džong Una na glavi, scenom iz filma „Game of Thrones“ ili remek delom slavnog renesansnog slikara, salon novosadskog frizera Marija Hvale je pravo mesto za vas. On od kose može da napravi bukvalno sve što poželite, pa i više od toga!

.

Kao frizer radi već 20 godina, a hair tattoo-om se bavi poslednjih 12. Kada mu je prva mušterija došla u salon tražeći dve crte na glavi, posle Marijevog spontanog predloga, a u naletu inspiracije, momak se vratio kući sa „tarantulom na glavi“.

Ranije se bavio slikarstvom, pa je tu svoju ljubav i veštinu savršeno uklopio sa zanatom. Kao jedan od najomiljenijih radova na kosi, Mario ističe Bartolomeovo delo iz 1516. godine „Oplakivanje Isususovo“; najduže je radio Ariju iz „Game of Trones“ - čak 11 sati, a kao najzanimljiviju ističe portret Kim Džong Una. Sledećim „projektom“ namerava da obori sopstveni rekord najviše frizure na svetu...