Ono što ste prvo ugledali na fotografiji, otkiva vašu najbolju VRLINU U LJUBAVI...

U ljubavi svako donosi u odnos svoju najbolju vrlinu kako bi stvari funkcionisale. A koja je vaša, otkrićete uz pomoć sledećeg testa. Pogledajte fotografiju i bez razmišljanja recite šta vam je prvo privuklo pažnju. Pronađite odgovor u nastavku.

.

Ruke u obliku srca

Ako su vam na ilustraciji prvo privukle pažnju ruke u obliku srca, najveća vrlina u ljubavi je pružanje sigurnosti. Prirodno vam je da budete uz svog partnera, da ga pratite, obuzdavate i budete mu podrška. Osoba koja je s vama uvek će znati da se može osećati sigurno, jer ćete joj verovati i funkcioniraćete kao oaza usred svake pustinje. S vama se može osećati ugodno i zaštićeno, piše tuzlanski.ba.

Oko sa suzama

Ako ste prvo ugledali oko sa suzama, vaša najveća vrlina u ljubavi je sposobnost empatije. Možete se staviti na mesto svog partnera, čak i ako ne razmišljate isto. Osetljivi ste i možete slušati srcem. Vaše su reči mudre i tople, zato budite poverenje i nežnost. Iako ponekad možete pomisliti da je ta osetljivost slabost, morate naučiti na to gledati kao na vrlinu i iskrenosti u srcu.

Zraci koje zrače iz oka

Ako su vam pažnju privukle zrake koje oko isijava, vaša je najveća vrlina u ljubavi vaša energija. Imate inicijativu, rutina vam ne predstavlja problem, a uvek imate podsticaj i sposobnost da razveselite ljude oko sebe. Sposobni ste da na problem ne gledate preterano ozbiljno i time olakšavate put do njihovog rešenja.