Konačno je uspeo: Momak položio teorijski deo vozačkog ispita iz 158. puta!

Neimenovani muškarac iz Velike Britanije konačno je položio teorijski deo ispita za vozačku dozvolu nakon što čak 157 puta nije uspeo da da dovoljno tačnih odgovora.

Ilustracija, foto: Depositphotos/ronstik
Ilustracija, foto: Depositphotos/ronstik
.

Britanska državna agencija "Driver and Vehicle Standards" nedavno je izvestila o novom neslavnom rekordu. Muškarac, čije ime nije objavljeno zbog očuvanja privatnosti, uspeo je da položi teorijski ispit nakon što je prethodno pao čak 157 puta, a usput je potrošio oko 3.000 funti, prenosi "Oddity Central".

Nekoliko medija prozvalo ga je najgorim vozačem na svetu, ali ima i onih koji su ga opisali kao primer istrajnosti.

- Istina je što kažu - ako ne uspete iz prve, probajte ponovo... Polaganje vozačkog ispita može da bude jedan od najtežih životnih izazova i nekima od nas treba mnogo više pokušaja nego drugima - rekao je za "Lad Bible Mark Tongue", direktor komoanije "Select Car Leasing".

Iako je neimenovani muškarac trenutno na prvom mestu s najviše neuspelih pokušaja polaganja vozačkog ispita, ima ozbiljnu konkurenciju.

Podaci DVSA-a pokazuju da je na drugom mstu žena u tridesetima koja je pala 117 puta i još uvek nije prošla, dok je na trećem mestu žena koja je uspela da položi iz 94. pokušaja, prenosi Index.