Koju boju vidite na fotografiji - zelenu, sivu ili plavu? TEST koji će vam otkriti vaše PSIHOLOŠKO STANJE

U zavisnosti od boje koju vidite na fotografiji, vaše psihološko stanje se može tumačiti na različite načine. Dakle, zeleno, sivo ili plavo?

.

Zelena

Ako ste ugledali zeleno, to je sigurno duboka tamna zelena boja bora. Vi ste, prema mišljenju okoline, društvena i atraktivna osoba. Lako ostvarujete „veze“ i bez problema dolazite u kontakt sa bilo kojim sugovornikom.

Plava

Plava nijansa podseća na dubine okeana, ne na sasvim mirno more. Po prirodi, vi prilično ste tajanestveni. Vama nedostaju bliski prijatelji, da biste se osećali dobro i više vam ništa nije potrebno. U određenim situacijama možete biti neverovanto harizmatični i šarmantni. Svoju energiju trošite isključivo na racionalne stvari i na ono što je zaista važno.

Siva

Siva boja. Ako je nijansa lično za vas ostala monohromna, najverovatnije je u vašem trenutnom životu konflikt došao do vrhunca. Ili se u vašoj duši nalazi neprijatan talog, nastao od tuđih mišljenja i priča, uznemirivši vam dušu i samim tim sve to u vama izaziva neprijatan osećaj. Suštinski, vi ste osoba koja ne voli da živi u mašti, več vrlo pragmatično gledate na život, piše tuzlanski.ba.