Zbog URNEBESNIH IMITACIJA SUPRUGE prate ga milioni na Tik Toku: “Krsitijane, ti mora da se šališ sa mnom!" (VIDEO)

Oponašajući reakcije svoje suprugu, stekao je naklonost mnogih ljudi, a pogotovo onih koji su se i sami pronašli u situacijama. Sada ih na Tik Toku prati skoro 2 miliona ljudi, a imaju čak 42 miliona pregleda na klipovima, što ih svrstava među najpopularnije kreatore na ovoj društvenoj mreži.

.

Mejbilin i Kristijan su roditelji dve preslatke devojčice, i dugo godina se bave Jutjubom. Ipak, njihova popularnost je porasla tek kada su se pridružili društvenoj mreži Tik Tok, odnosno, kada je “glava kuće”, Kristijan preuzeo ulogu svoje supruge i pokazao u urnebesnim klipovima kako njegova žena reaguje u mnogim situacijama.

Pogledajte jedan primer ovde:

.

“Eeeehej, konačno si došao, ha? Reci mi, da li je ovo toliko teško? Šta je tu toliko komplikovano?”, rekao je Kristijan maskiran u Mejbilin dok je gestikulirao spuštanje i podizanje daske od wc šolje. Sledi situacija u kojoj “Mejbilin” ulazi u sobu, žaleći se kako joj je hladno i vidi veš oko korpe: “Krsitijane, ti mora da se šališ sa mnom! Kristijane! Korpa za veš. V – e- š! Veš ide unutraaaaa!

Potom se očigledno Mejbilin žali i kada vidi da Kristijan nije za sobom očistio lavabo nakon brijanja, ili dok ga opominje da skloni džezvicu sa proključalom vodom… Kako kaže na početku videa, to su sve situacije u kojoj njegova supruga započinje rečenicu sa: “Kristijaneeeeee”…

Pogledajte drugi video, u kom je Kristijan pokazao kako se njegova žena ponaša kada želi da se opuste zajedno:

.

Od toga da mu zamera što je na telefonu, do toga da ga mami grickalicama…

A kako se ponaša njegova žena kada su u autu:

.

Naravno, ne smemo zaboraviti ni na odlazak na odmor:

Ili možda kad se nešto pokvari, a njegova supruga želi od njega da to popravi:

.

Na pitanje da li se njegova žena zaista tako ponaša, Kristijan je šaljivo odgovorio da ume da bude i “gora” ali da mu to ne smeta jer je voli.

Izvor: Objektiv