NISTE SIGURNE ŠTA TRAŽITE OD PARTNERA? Rešite ovaj test i biće vam sve jasno...

Pogledajte fotografiju i odmah recite koji pojam ste prvo uočili.

.

Dva muškarca

Ako ste prvo videli dvojicu muškaraca kako stoje pored čarobnjaka, vi ste osoba koja je tvrdoglava, usredsređena i u potpunoj kontroli nad svojim životom. Zvuči iscrpljujuće? Vaš život bi bio mnogo lakši kad bi vas bilo dvoje, jer bi tada pored vas bio još neko ko zna kako stvari treba da se odvijaju. Želite partnera na kojeg se možete osloniti, nekoga ko je dobar prema vama i ko vam pruža potporu, piše tuzlanski.ba.

Muško lice

Ako ste prvo videli muško lice, vi ste osoba koja se trudi da zasluži poštovanje ljudi u svojoj okolini. Obično nemate s tim problema jer dobro čitate ljude i znate kako se kome treba predstaviti. To je korisna veština, a vi niste neiskreni u proceni toga šta kome treba predstaviti, nego prilagodljivi, a ta osobina vas čini zagonetnima. Ono što vam stvarno prija od partnera jeste da vas prihvati u potpunosti. 

Čovek u kaputu

Ako ste prvo videli čoveka u kaputu vi ste poprilično tužna osoba. Niko ne govori da ste klinički depresivni ili uopšteno osoba koja je najčešće tužna i bezvoljna. Vi ste svesni ravnoteže između života i smrti, sreće i tuge, početka i završetka. To je težak način gledanja na svet u celini, ali definitivno vas uči da cenite i najmanje stvari. Ono što vam stvarno treba od ljubavi je potpuno prihvaćanje.

Beba

Beba znači da ste vi tip osobe koja se često oseća bespomoćno. Znate kako da se brinete o sebi i kako da plaćate račune, ali većinu vremena se osećate kao da samo sedite i čekate da vam se nešto dogodi. Često ste pod stresom i neispavani, a skloni ste i plakanju. Ono što vam stvarno treba od ljubavi je da vas neko neguje.

Čarobnjak

Ako ste prvo videli čarobnjaka u sredini fotografije, vi ste jednako radoznali o vašem budućem životu koliko ste zainteresirani za ovaj. Motiviše vas svest i uverenje da ovaj život nije jedini. Ono što vam je potrebno u ljubavi je duhovna veza s nekim, piše tuzlanski.ba.