"Upravo smo izbačeni iz aviona, jer naša dvogodišnja ćerka nije želela da stavi masku" (VIDEO)

Eliz Orban, njen suprug i ćerka stara dve godine izbačeni su iz aviona neposredno pred poletanje, jer devojčica Edelin nije želela da stavi masku na lice. I to nije sve...

Ilustracija, foto: Depositphotos/vsurkov
Ilustracija, foto: Depositphotos/vsurkov
.

"Upravo smo izbačeni iz aviona jer naša dvogodišnja ćerka nije želela da stavi masku na lice", kazala je Eliz dok je snimala video nakon što je sa porodicom bila prinuđena da napusti avion.

Navela je da više nikad neće smeti da koriste usluge avio-kompanije sa čijeg su leta izbačeni. Iz kompanije su za Dejli mejl rekli da porodici nije zauvek zabranjeno da lete njihovim avionima.

Na video snimku, koji je postao viralan se vidi kako stjuart u avionu dolazi do porodice Orban, koja sedi na svojim mestima i govori im da uzmu svoje stvari i da napuste avion.

Edelin je bila vidno uznemirena i nije želela da stavi masku. Bračni par je pokušao da objasni da su učinili sve da je devojčica stavi ali da ona odbija. Eliz, njen suprug i ćerka morali su da izađu iz aviona. Oni su iz putovali iz Kolorada u Nju Džersi, a njihove stvari ostale su u njemu kao i Edelinino auto-sedište.

.

Izvor: 92putovanja