Ne znate šta želite da PROMENITE U ŽIVOTU da biste bili srećni? Uradite ovaj TEST i promena će doći...

Boje koje biramo povezane su sa našom psihom. U ovoj sferi psihologije provedeno je mnoštvo istraživanja, a „Lüscherov test boja“ izvrstan je način kako da saznate raspoloženje, namere i stanje osobe. Napravite pojednostavljeni test boja kojim ćete saznati šta treba da uradite da biste bili srećni. Sve što treba da uradite jeste da izaberete boju ili dugme na fotografiji u nastavku i tako ćete sebi pomoći u pronalaženju sreće u životu.

.

Crvena

Ako odaberete crvenu boju, to znači da ste osoba koja je spremna i željna dati mnoge stvari ovom svetu. To znači da želite da vas se čuje, primeti i prepozna. Želite dati sve od sebe u bilo kojem aspektu života (na poslu i u privatnom životu) postajući najbolji zaposlenik, partner itd, piše tuzlanski.ba.

Žuta

Vaš stav prema životu prilično je optimističan, asertivan i pozitivan. Rizik je nešto čega se ne bojite, ali istovremeno uspevate da ostanete razumna i racionalna osoba. Jako ste dobro svesni svojih mogućnosti i spremni ste ih iskoristiti u potpunosti.

Narandžasta

Možete uživati u malim uspesima. Vaša najbolja motivacija je razumevanje da velike stvari počinju malim koracima. Zato se uvek koncentrišite na detalje i nemojte propustiti priliku da ih poboljšate.

Zelena

Odabir zelene boje označava vašu trajnu borbu između toga da budete istovremeno slobodni i sigurni. Uvek se trudite da budete uravnoteženi i smireni što vas čini dobrim prijateljem. Međutim, morate imati na umu jednu stvar: u potrazi za ravnotežom možete zaboraviti na stvari koje su vama zaista bitne.

Roza

Razdoblje koje trenutno proživljavate puno je dobrih i ugodnih stvari i svesni ste toga. Dobra vest je da stvari koje dolaze ne uzimate zdravo za gotovo i uživate u svakom trenutku, živeći svoj život punim plućima.

Ljubičasta

Odabir ljubičaste boje znači da ste postigli onaj život o kojem ste sanjali. Sada imate dovoljno samopouzdanja, samopoštovanja i vere u sebe kako bi sledila sve ciljeve i želje koje si toliko dugo držala u sebi. Znaš šta zavređujete i koristite znanje za vlastiti profit, premda ste vrlo osetljiva osoba.

Plava

Odabir ove boje znači da težite ravnoteži. Cenite koncept življenja u ravnoteži i znate koliko je važan u postizanju ciljeva. Dobro znate da je nemoguće postići večnu ravnotežu, ali dajete sve od sebe da budeš staložena u svom životu i u životu svojih najmilijih.

Siva

Bez obzira odaberete li svetliju ili tamniju sivu boju, racionalnost je vaše drugo ime. Držite obe noge na zemlji i bistre ste glave. Ove te značajke možda čine hladnom i dalekom, ali oni koji te istinski poznaju, znaju koliko si osetljiva i jednostavna, piše tuzlanski.ba.