Zanimljivosti

Kakav ste ljubavnik? Jedna fotografija otkriva sve!

Zračite jakom seksualnom energijom, miran ste ljubavnik ili ste pomalo tajanstveni? Možda ste ipak nepopravljivi romantičar? Slika koja vas najviše privlači otkriva kakva ste vrsta ljubavnika.

05.12.2020. - 17:00h

Izaberite jednu od ponuđene četiri fotografije i otkrijte!

1. Miran ljubavnik
Imate sposobnost da delujete umirujuće na ljude oko sebe. Poverenje i vernost su vam izuzetno važne karakteristike kod partnera. Takođe, vama treba malo više vremena da se naviknete na nove ljude, ali kada jednom poklonite svoje srce nekome, vrlo ste odani.

2. Tajanstveni ljubavnik
Ljudima je vaš tajanstveni šarm jednostavno neodoljiv. Vi ste vrlo strastveni i privlačni, no retko otkrivate svoju pravu prirodu. Opojni ste i tajanstveni i nikada ne dajete previše - to radite zato što pomalo strahujete da ćete biti povređeni.

3. Volite bezuslovno
Za vas se može reći da žudite da budete s nekim ko će biti vrlo blizu vašeg ideala, onakav kakvim ga zamišljate - kao u romantičnim filmovima. Vrlo ste romantični i trudite se da stvorite takav ugođaj kada ste s nekim do koga vam je stalo - cveće, sveće, prigušeno svetlo... Puno dajete, ali očekujete jednaku bezuslovnu ljubav zauzvrat - često to i dobijate.

4. Strastveni ljubavnik
Život bez seksa za vas je nezamisliv. Imate bogat fizički i seksualni život i upravo ste vi ti koji zagrevaju atmosferu u spavaćoj sobi. Zračite snažnom energijom i uvek imate kontrolu - vaši partneri to vole, piše 24sata.hr.