Izaberite u koju kuću biste ušli i saznajte šta bi to trebalo da PROMENITE U ŽIVOTU!

Ovaj test pomoći će vam odrediti šta vam je trenutno najviše potrebno.

.

Ilustracija prikazuje tri kuće različitih boja. Odaberite put do najprivlačnije kuće i pročitajte značenje.

Žuta kuća

Odabrali ste put sa belom strelicom i koji vodi prema žutoj kućici sa simbolom dobitka, a to je pšenica. Fokusirani ste stalno na obavljanje stvari i osećate se bolje kad je svaki zadatak završen. Dobro je imati ambicije, ali pokušajte da im ne dopustite da kontrolišu vaš život. Trenutno su potrebna financijska ulaganja da bi se postigao željeni rezultat.

Plava kuća

Odabrali ste put s “tamnom” crnom strelicom koji vodi prema plavoj kući iznad koje lete ptice, što obično ukazuje na društvenost, jer su ptice simbol komunikacije. Potreban vam je razgovor, komunikacija, raspravljanje o temi koja vas muči, čak i ako je teška. Trenutno ciljate na nešto i ne dopuštate da vas išta odvrati od planiranog puta. Morate odrediti smer, pauzu i vrijeme završetka svega u šta ste uključeni na ovaj ili onaj način, piše tuzlanski.ba.

Zelena kuća

Odabrali ste put s “tihom” plavom strelicom i kuću s pozitivnom bojom sa simbolom rasta, a to je drvo. Ovaj život ne živite sami, ima i onih koji slede isti put kao i vi. Tražite znanje, savet i preporuke od ljudi koje cenite i tako ćete moći neprestano rasti kao osoba. Budite strpljivi prema onome što vam život donosi.