Sa 19 godina je PRVI PUT UHVATILA NOŽ I VILJUŠKU U RUKE: Od četvrte godine jede SAMO OVO i nikad nije naučila da koristi escajg

Ova devojka tek sada sa 19 godina uči kako se koristi escajg, i to zato što od svoje četvrte godine jede samo jednu namirnicu.

escajg, foto: Depositphotos/gresey
escajg, foto: Depositphotos/gresey
.

Punih 15 godina Britanka Rebeka Gidins (19) jede samo pileće medaljone i pomfrit. Ni za jednu od te dve namirnice escajg joj nikad nije bio potreban, te nikad nije naučila ni da ga koristi.

Njena računica je da je za ovih 15 godina, koliko se hrani isključivo medaljonima, pojela više od 87.000 komada, piše zena.blic.rs.

"Od kad znam za sebe povraća mi se od bilo koje hrane koja nije pomfrit ili medaljoni. I kada sam bila mala, živela sam od čokoladica i jogurta", kaže ona.

A teenager who has survived on a diet of just chicken nuggets and chips for the last 15 years has finally expanded her... Posted by TopSpot247 on Понедељак, 02. новембар 2020.

Međutim, nedavno je posetila hipnotizera kako bi rešila ovaj problem i polako u ishranu uvodi voće, povrće, meso pa čak i sir. Susrela se samo sa jednim problemom - ne ume da koristi escajg.

"Od kada idem na hipnozu, svake nedelje probam makar dve nove namirnice. Ne povraća mi se više od druge hrane. To je bilo mučenje, nisam mogla da idem nigde, da izađem sa društvom u restoran, da odem kod prijatelja na ručak... Svi su mislili da sam razmažena a meni se zaista povraćalo od bilo koje druge hrane", kaže ona.

Sada Rebeka radi sa hipnotizerom na tome da istrenira mozak i jezik na nove ukuse, mirise i teksture.

"Moram da probam nešto makar 20 puta pre nego što zaključim da mi se ne sviđa i da neću da ga jedem", zaključila je Rebeka, prenosi zena.blic.rs.