Zanimljivosti

Želite da znate šta vas očekuje u bliskoj budućnosti? Odaberite kartu i pročitajte svoju poruku!

Odaberite kartu koja vas "doziva". Ona otkriva šta vas očekuje i nosi koristan savet.

19.10.2020. - 17:00h

KARTA BROJ 1 - Predodređeno vam je da budete uspešni

Karta označava sreću, spoljašnju pomoć ili neočekivano rešenje problema u vašu korist. Možda je ovo samo primirje, tako da možete da skupite snagu i nastavite svoj put, donesete odluku.

Karta označava ispravnu perspektivu situacije, ispravnu odluku koju ste doneli, potvrdu da se krećete u pravom smeru.

Karta takođe označava primanje nečeg novog: znanja, iskustva, putanje, uputstva na vašem putu. Simbolizuje uspešnu kombinaciju okolnosti.

KARTA BROJ 2 - Prava ljubav i predanost

Zlatno srce je simbol prave ljubavi. Karta predstavlja iskrenost, odanost, trajno sjedinjenje i naklonost. Dobićete ono što želite.

Karta savetuje da poslušate svoje srce i verujete svojim osećajima. Otkrićete tajnu, samo morate da se otvorite, verujete i dogodiće se.

Karta preporučuje izbegavanje sukoba i odlučivanje o svemu na prijateljski način, mirnim postupanjem.

Verujete u sebe i svoja osećanja i na osnovu njih donosite odluke i delujete. Setite se ko je važan i šta je stvarno važno u vašem životu. Poslušajte šta vam srce govori.

KARTA BROJ 3 - Dobronamernost i prijateljstvo

Budite iskreni i čisti u svojim mislima i uverenjima, a zatim potražite pomoć, podršku i snagu. Karta vam savetuje da budete iskreni, da kažete sve kako jeste, da se otvorite, da ne lažete i za uzvrat možete dobiti pomoć ili oproštaj, a ako se uznemirite i budete varali, bićete odmah kažnjeni.

Ne možete da pronađete odgovor ili rešenje? Umirite se, ostanite u samoći. Jednorog je duhovna karta, označava diskreciju i čistoću misli. Jednorog ne preporučuje razmišljanje o osveti ili kazni, on preporučuje razmišljanje o praštanju i njegovom integritetu.

Jednorog vam ne savetuje da u ovoj situaciji tražite profit, već da činite ono što vam govore vaša duša, srce i njegovi principi, piše Atma.