Zanimljivosti

TEST: Odaberite kartu astralnih vrata i otkrijte šta vas očekuje idućih par meseci!

Pogledajte karte na ovoj slici, umirite um i odaberite onu koja vas najviše doziva. Ona otkriva šta vas očekuje idućih par meseci.

15.10.2020. - 17:00h

Karta broj 1
Ako ste odabrali ovu kartu, znači da vam se približavaju neverovatno mirna vremena, tokom kojih nema nepredviđenih problema i/ili poteškoća. Ako se tokom ovog razdoblja vašeg života pojavi izazov, ne bi trebalo da se previše brinete, sve će se lako rešiti.

Bez obzira na vaš izbor, to ni na koji način neće uzburkati vaš život niti će imati znatne posledice. Sve će se razvijati kako želite. Važno je, međutim, uvek održavati pozitivan stav.

Verujte u sebe i videćete da će sve ići u pravom smeru.

Karta broj 2
Ako ste odabrali ovu kartu, morate da znate da sve što odlučite da učinite tokom ovih meseci morate sami da uradite (bez delegiranja drugih), posebno ako želite da budete uspešni u onome što radite. Apsolutno nije potrebno oslanjati se na treće strane.

Čak i ako će iskušenje da zatražite pomoć biti snažno (zbog teških zadataka koji vas čekaju), zapamtite da to možete vrlo dobro sami da odradite. Usredsredite se na svoje ciljeve i pokušajte da budete pažljivi koliko god možete. Samo na taj način dobićete sve što ste sebi nametnuli i verujete da će to zaista biti vredno.

Ne zaboravite da ne budete površni prema životnim događajima, pokušajte da shvatite ozbiljno zadatke koji su vam dodeljeni i na najbolji mogući način ih dovršite! Slušajte svoje unutrašnje ja i sledite svoje instinkte.

Karta broj 3
Ako ste odabrali ovu kartu, rado ćemo vas obavestiti da ćete se u kratkom vremenu osećati kao da ste na vrhu sveta. Sve će ići u pravom smeru i nećete morati da se brinete ni zbog čega. Osećaćete da ste, napokon, uspeli da postignete sve što ste želeli.

Napokon ćete imati vremena za predah, odmor i uživanje u sitnicama. Okružite se iskrenim ljudima koji vam žele sve najbolje.

Samo na taj način možete dobiti sve one blagoslove koje je sudbina spremna da vam da.

Karta broj 4
Ako ste odabrali ovu kartu, rado ćemo vas obavestiti da ćete zahvaljujući svojoj domišljatosti, brzini i racionalnosti uspeti da napravite ogroman napredak, ostvarićete svoje želje i svoje ciljeve.

Sve što ste oduvek želeli konačno bi moglo da se ostvari.

Međutim, pokušajte da ne precenjujete svoje sposobnosti. Ako imate priliku, zamolite nekoga kome verujete da vam pomogne, samo ćete na taj način ostvariti svoje snove.

Ne ustručavajte se da pitate druge za pomoć, ako vas vole i cene, oni će vam rado pomoći, piše Atma.