Vreme je za promene: Izaberite sliku i otkrijte šta uskoro ODLAZI iz vašeg života!

Ovo je test za sve one koji žele da saznaju svoju budućnost i otkriju kakve promene dolaze. Otkrićete šta će zauvek napustiti vaš život kako biste se upustili u nove i radosne promene. Odaberite jednu od opcija i saznajte odgovor.

.

SLIKA BROJ 1

Ubrzo će vaš život napustiti osoba s kojom imate nepostojanu vezu ili odnos u kojem je bilo puno laži i izdaja. Taj odnos vam je doneo mnogo negativnih emocija. Dugo niste mogli da razumete šta ta osoba uopšte oseća prema vama i kako će se vaš odnos dalje razvijati. Ali jasno ćete shvatiti da s ovom osobom nemate budućnosti.

Odluka o prekidu odnosa verovatno je vaša. Dugo ćete nositi osećaj povređenosti, ali sudbina će vam pružiti priliku da otplovite do novih obala kako biste izgradili svoju obećavajuću budućnost.

Možda želite da budete sami kako biste rešili svoje osećaje i planove za budućnost.

SLIKA BROJ 2

Ako dugo niste imali vezu ili ako se veza u kojoj ste sada ni na koji način nije razvijala te je samo stagnirala, onda to stanje propada.

Dugo vremena niste imali priliku da se otvorite i pokažete svoje osećaje i pronađete uspešnog partnera. Prestaćete da razmišljate o prošlim neuspesima i neuspesima u ljubavi. Oslobađajući se prošlosti steći ćete lakoću i spremnost da krenete u novu budućnost.

Ako ste imali neozbiljnu romansu s osobom koja je udaljena od vas, ona će takođe napustiti vaš život. Shvatite tu vezu kao test, ljubavnu lekciju.

SLIKA BROJ 3

Ako ste imali nekih problema i poteškoća u odnosima s osobom koja je udaljena od vas i s kojom ste se samo dopisivali, to stanje napušta vaš život.

Možda ćete dobiti priliku da se sretnete s tom osobom i izgradite zajedničku budućnost koja obećava.

Ako ste imali dug nerešen spor oko novca s muškarcem i ako ste se nadali njegovoj finansijskoj podršci i dugo očekivanim rezultatima, tada to stanje očekivanja odlazi. Možete dobiti ono što želite pa čak i u većoj meri nego što ste očekivali.

Vaš projekat, kojem ste se nadali, uskoro će se razviti i doneće još veće rezultate nego što ste prvobitno očekivali, piše Atma.