Zanimljivosti

Muči vas paralelno parkiranje? Ovaj čovek je pravi šampion u tome - izvodi NEMOGUĆE! (VIDEO)

Mnogi vozači muku muče sa bočnim parkiranjem, ali ovaj čovek je apsolutni šampion!

16.09.2020. - 08:22h
foto: Depositphotos

Nekad im je mesto premalo da bi se jednostavno uparkirali, pa moraju beskonačno dugo da manevrišu, drugi put uđu pod lošim uglom, pa su priinuđeni da sve rade ispočetka, a neretko im nad glavom "vise" nervozni vozači koji nemaju strpljenja da čekaju, pa kreću da trube, čime, opet, izazivaju dodatnu nervozu kod onog koji parkira.

Čini se da ovaj Indijac nema problema sa tim, jer sa lakoćom uspeva da parkira (i isparkira) Toyotin minivan tamo gde bi retko kome palo na pamet da pokuša. I to radi svakodnevno, piše Index.hr.

Pogledajte na delu ovog nekrunisanog kralja bočnog parkiranja (na drugom snimku možete videti kako je uspeo da se uparkira):

Inače, snimak je načinila supruga ovog veštog vozača, a video je ubrzo dospeo i na društvene mreže gde je postao viralan.

Zanimljivo je i da automobil koji parkira uopšte nije u vlasništvu ovog spretnog Indijca, već ga je za potrebe posla pozajmio od prijatelja.

Kako prenose mediji, njegov opis posla uključuje i vožnju autobusa, kao i vožnju terenca, pa mu, očigledno, parkiranje jednog putničkog vozila nije nikakav problem.