Anja je objavila priču o devojčici kojoj je izgorelo 70 odsto kože, i CEO SVET joj APLAUDIRA zbog ovog gesta! (FOTO)

Dankinja Anja Ringren Loven je pravi heroj današnjice. Ne prestaje da pokazuje svoju humanost, u nadi da će inspirisati i druge.

.

Naime, Anja je pre nekoliko godina na Fejsbuku objavila priču o tada trogodišnjem dečaku iz Nigerije koji je bio optužen za veštičarenje, pa je zbog toga ostavljen na ulici bez hrane i vode.

Srećom, dečak osuđen na smrtnu kaznu spasen je zahvaljujući Dečjem centru "Zemlja nade" u Nigeriji čiji je Anja član, pa je i dobio ime po ovoj ustanovi Houp (Nada). Posted by Anja Ringgren Lovén on Понедељак, 30. јануар 2017.

Na slici Anju vidite sa malim herojem Houpom koji je izrastao u zdravog dečaka i kojem je pružena šansa za srećno i zdravo detinjstvo. Onoliko koliko je prethodna fotografija rastužila sve, toliko ih je ovaj prizor razveselio.

Iste reakcije je izazvala i priča o Kvin o kojoj je Anja na Fejsbuku pisala 2018. godinu dana nakon što je devojčica stigla u "Zemlju nade".

Kvin je bila žrtva stravičnog napada u kojem je izgorelo 70 odsto njene kože. Dejvid Emanuel Umem i Anjin tim spasli su je u poslednjem trenutku.

On the 8 of August 2018 I shared the story of Queen. At that time she had been with us for 1 year. So today Queen has... Posted by Anja Ringgren Lovén on Уторак, 08. септембар 2020.

"Ožiljci na njenom telu nikada neće nestati, stalno će je podsećati na napad", napisala je Anja koja je otkrila da je Kvin zbog zlostavljanja imala probleme sa socijalizacijom i komunikacijom sa ostalom decom u "Zemlji nade".

Zatvarala bi se u sobu i izbegavala kontakt sa svima. U međuvremenu, a zahvaljujući stručnjacima sve se promenilo. Kvin danas ide u školicu i non-stop želi da razgovara, piše zena.blic.rs.

Neustrašiva je na fudbalskom terenu, odlučna je da bude najbolja i stalno se osmehuje. Svesna je da je pravi borac.

Anja je apelovala sve da se pridruže "Zemlji nade" i novčano pomognu njene akcije za pomoć deci poput Houpa i Kvin koji nisu mogli da dobiju adekvatnija imena.

Priču o Kvin lajkovalo je više od hiljadu ljudi koji poručuju da je devojčica svetska kraljica.