Panika među bogatašima koji su boravili na rajskom ostrvu: Sve je počelo sa vlasnikom "Milijardera", a zavšilo s Berluskonijem

Panika među poznatima koji su deo godišnjeg odmora proveli na Sardiniji, omiljenoj meti poznatih i onih koji žele da budu viđeni u drustvu poznatih i bogatih.

Ilustracija, foto: Deposittphotos/elisalocci
Ilustracija, foto: Deposittphotos/elisalocci
.

Nakon što je Flavio Brijatore, bogataš i između ostalog vlasnik čuvene diskoteke na Sardinji "Milijarder" hospitalizovan zbog zaraze koronavirusom, mnogi koji su ga sreli proteklih dana požurili su da se testiraju.

Između ostalih i lider stranke "Forca Italija", Silvio Berluskoni koji se, kako su saopštili iz stranke, podvrgnuo dvostrukom testiranju i "sada se oseća odlično, vratio se kući i preuzeo je sve svoje političke obaveze".

Berluskoni i Brijatore su se sreli 12 avgusta na Sardinji, u Berluskonijevoj vili, nakon susreta objavljena je i fotografija na društvenim mrežama.

Silvio Berluskoni je na početku pandemije koronavirus, bio preselio kod ćerke u Nicu u Francuskoj i tamo ostao sve dok je u Italiji bio na snazi karantin zbog pandemije koronavirusa.

Kako su već izvestili mediji diskoteka Flavija Brijatore na Sardiniji je jedno od žarista virusa, zatvorena je, ali je više od 60 zaposlenih testirano pozitivno na koronavirus.

U avgustu Sardinija je postala jedno od mesta sa najvišim brojem zaraženih od koronavirusa, prenatrpane plaže, gužva u restoranima i diskotekama, doprineli su širenju zaraze, a mnogi su godišnji odmor završili u bolnicama širom Italije, nakon povratka kući sa odmora.

Izvor: Tanjug