Zanimljivosti

Ko je majka ovog dečaka koji se igra na podu? Na osnovu ovog testa, saznaćete mnogo o vašoj ličnosti...

Pažljivo pogledajte sledeću fotografiju.

15.08.2020. - 17:00h

Na fotogtafiji ćete videti dve žene kako sede okrenute jedna ka drugoj, dok između njih sedi dete na podu i igra se. Vaš zadatak je da pogodite ko je majka ovog deteta.

Ako mislite da je to žena sa desne strane:

Nažalost, niste pogodili, kao ni 70% ljudi, a to ima veze sa vašim karakterom.

Vaš odgovor govori o vašim izuzetnim sposobnostima, ideje su vam romantične i živopisne, a mnogima privlačne i genijalne. Takođe, posedujete kreativnost i maštovitost. Znate kako da slušate i savetujete, zbog čega vas prijatelji veoma cene, naročito zbog toga što znate da ohrabrite ljude koji su posrnuli. Veoma ste zreli i usredsređeni na ciljeve. Ukratko, vaša ličnost je sjajna.

Ako ste rekli da je to žena sa leve strane:

Čestitamo na sjajnoj intuiciji! Samo 30% ljudi su uspešno odgovorili na ovo pitanje.

To otkriva da se nikada ne suzdržavate, uvek tražite najbolje rešenje, ne plašite se teškoća jer znate da ćete njihovim savlađivanjem samo napredovati, piše avaz.ba.

Trudite se da vidite samo pozitivne stvari, ne plašite se rizika i promena, iako najviše volite da analizirate svaki detalj pre nego što krenete u akciju. Prvo mislite, a zatim delujete, a trudite se da nikada nikog ne povredite.

Sjajan ste prijatelj, zbog čega ste stalno okruženi ljudima, koji znaju da mogu na vas da se oslone i da vam veruju.

 

Da li je bilo teško pogoditi?

Žena koja sedi tako da su joj noge usmerene ka detetu, reflektuje zaštitnički stav, dok se dete najčešće igra okrenutou pravcu svoje majke.