Pa gde više? Mlada influenserka želi da ima najveću zadnjicu na svetu i za to je spremna da plati 50.000 dolara!

Influenserka Meli Santa (24), koja najviše voli da se skida po društvenim mrežama, želi da ima najveću zadnjicu na svetu, piše "Daily Star".

.

Meli na Instagramu prati više od 410.000 ljudi koje ona svakodnevno časti razgolićenim fotografijama, a priznala je i kako je već imala par plastičnih operacija, poput brazilskog podizanja zadnjice, korekcije nosa, dva povećanja grudi te povećanje usana. No, nije baš zadovoljna, pa planira da ima još poneku korekciju.

"Želim najbolju guzu na svetu. Imam misiju da je učinim mnogo većom. Moja zadnjica sada izgleda sasvim prirodno, ali više volim lažni plastični izgled, pa želim da ugradim velike implantate. Neću stati s operacijama sve dok ne dobijem ono što želim", otkrila je za "Daily Star".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I GOT SO MANAY FACES , i dont remember what i looklike !

A post shared by Meli Santa (@theonlymeliii) on

.

Niko ne želi da je operiše

Ipak, svi plastični hirurzi s kojima je razgovarala o tome, odbili su da rade bilo kakav zahvat na njoj.

"Mnogi se dive mojoj zadnjici i ispituju me gde sam je napravila. Kažu mi da je 100% prirodna i da ne bi trebalo da je menjam. Posetila sam brojne estetske hirurge koji su mi savetovali da je ne menjam. A odbijaju to jer je već velika i okrugla pa bi još veća izgledala disproporcionalno s mojim telom", pojasnila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? #melisanta

A post shared by Meli Santa (@theonlymeliii) on

.

Meli je toliko očajna da je za svoju novu guzu spremna da učini sve, pa čak i masno da plati.

"Platiću 50.000 američkih dolara bilo kom uglednom estetskom hirurgu koji će ostvariti moju želju. Spremna sam da putujem bilo gde za pravog hirurga. Spremna sam da potrošim bogatstvo kako bi dobila odgovarajuće implantate", rekla je, prenosi net.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

drunk enough to say i love you ? ?

A post shared by Meli Santa (@theonlymeliii) on