Ne možete da ih ne volite: 10 zanimljivosti o ljudima rođenim u avgustu

Bebe rođene u avgustu po horoskopskom su znaku ili Lavovi ili Device. Lako ih je zavoleti, imaju vrlo čvrste karakterne osobine. Sigurno ih ili znate ili ste jedan od njih. Stoga vam predstavljamo 10 zanimljivih činjenica o osobama rođenim u ovom mesecu

Ne možete da ih ne volite, foto: Depositphotos/HayDmitriy
Ne možete da ih ne volite, foto: Depositphotos/HayDmitriy
.

Osobe rođene u avgustu su...

1. ...pouzdane, snažne i organizovane
Lavovi su fizički i mentalno vrlo snažni, uz to i veoma ponosni i harizmatični. Device su vrlo organizovane, precizne, praktične i pouzdane. Takođe su harizmatične, ali na drugačiji način od Lavova.

2. ...prirodno jake vođe
Upravo zbog svoje harizme i velikog pouzdanja, osobe rođene u avgustu često znaju da se nađu na vodećim i čelnim mestima.

3. ...međusobno kompatibilne
Lavovima vlada Sunce, te su oni stoga vrlo strastveni. Device, kojima vlada Merkur, odlične su u komunikaciji i koordinaciji. Takvi parovi odlično se nadopunjuju i stvaraju lepu ravnotežu u vezi.

4. ...najmanje složne s Vodolijama i Ribama
Znak koji se nalazi tačno preko puta vašeg na točku horoskopskih znakova, jeste onaj s kojim ćete se najmanje slagati. Tako će Lavovi i Device biti najmanje kompatibilni s Vodolijama i Ribama. Njihove međusobne veze mogu da budu popriličan izazov.

5. ...vrlo pametna, ali i tvrdoglava deca
Lavovi i Device vrlo su pametni već od malih nogu. No, zbog svojih snažnih karaktera i inteligencije znaju da budu prilično tvrdoglava deca.

6. ...često u centru pažnje
Lavovi su ti koji vole da budu u centru pažnje. Oni su vrlo kreativni i ne vole da se pridržavaju pravila. Puno umetnika i glumaca rođeno je u ovom znaku. Veliki broj Lavova radi u zabavnoj industriji upravo zbog toga što su vrlo harizmatični.

7. ...generalno dobri učitelji
Oba horoskopska znaka dobri su učitelji. U učionici, ali i izvan nje. Pažnju s lakoćom mogu da usmere na sebe, pa im to može pomoći u bilo kojoj karijeri za koju se odluče. Takođe, mogu da budu odlični učitelji jer imaju vrlo prirodan autoritet.

8. ...povezane s istim kamenom rođenja
Reč je o peridotu, dragom kamenu zelene boje koji se često meša s drugim kamenom – smaragdom.

9. ...međusobno povezane cvetom rođenja
Cvet rođenja osoba u avgustu je gladiola. Taj cvet predstavlja snagu i moralni integritet Lavova i Devica.

10. ...poslednje letnje bebe
Avgust je poslednji pravi letnji mesec, a Lavovi i Device poslednji su letnji horoskopski znaci.

Izvor: zadovoljna.hr