Da li imate ove ČETIRI stvari u kući? Privlače ostvarenje želja!

O Feng šui učenju najčešće se razmišlja kao o načinu uređenja našeg okruženja, što je u suštini tačno. Međutim, ova drevna kineska veština može da se koristi i za stabilizaciju vaših namera, kao i za manifestaciju vaših želja i snova.

Da li primenjujete feng šui veštinu?, foto: Depositphotos/photographee.eu
Da li primenjujete feng šui veštinu?, foto: Depositphotos/photographee.eu
.

Ova vrsta simboličnog Feng šuija, umesto ravne vizije, stvara trodimenzionalnu sliku, koja predstavlja vaše ciljeve i ambicije.

NAPRAVITE SVOJU LISTU ŽELJA

Vi ste najmoćnija osoba koja može da ostvari vaše snove. Kada napravite svoju listu želja, pozitivna energija će znati na šta tačno da se fokusira. Budite što konkretniji i složite koliko je moguće stvari po njihovom prioritetu. Na ovaj način, vaše želje iznosite na videlo i činite ih stvarnim i pre nego što vam se ostvare. Ruka se povezuje sa vašim mozgom, oči sa srcem, s toga se ne ustručavajte da zapišete ono što vam je važno kako bi moglo da postane vaša stvarnost.

DRVO ZA ODOBRAVANJE ŽELJA

Drveće predstavlja odličan Feng šui simbol. Ono donosi snagu i rast u prostoru, a ujedno predstavlja i stabilnost. Drveće može da blokira i apsorbuje negativnu energiju u prostoru umesto vas. To može da bude drvo koje je zasađeno sa namerom da potpomogne rast i razvoj, ali i bilo koje drugo koje ćete uneti u svoj životni prostor. Sadnja drveća u bašti sa namerom da se ispuni dugogodišnja želja je takođe dobra solucija. Pobrinite se da to budu voćke poput jabuke, šljiva, breskvi, ili citrusi - limun i narandža, i obavezno ih posadite u južnom ili jugo-istočnom delu bašte.

OSTVARENJE ŽELJE UZ POMOĆ KRISTALA

Kristali su još jedan dobar način manifestacije i ostvarenja želja. Poput dijamanata koji su izabrani da donose skladan brak, kristali su stvoreni da ispunjavaju najiskrenije želje. Odaberite kristal koji vam se lično dopada, po boji i obliku, poput velikog lažnog dragulja kakve samo u filmovima viđate i poverite mu svoju želju. Zelena boja kristala je za zdravlje i porodicu, žuta za bogatstvo, ružičasta za veze, crvena za prijatelje i uspeh, plava za duhovno prosvetljenje.

ŽIVOTINJE ZA ISPUNJAVANJE ŽELJA

Postoji čitav niz životinja koje, prema Feng šui učenju, mogu da ispune vaše želje. Prva u redu je krava. Ona se u budizmu i hinduizmu smatra svetom životinjom i prikazuje se na krevetu novčića gde predstavlja nagradu za naporan rad i upornost. Mungos ili miš je druga životinja koja ostvaruje želju za bogatstvom i uspehom. Takođe, ona pomaže i da se prebrodi loša sreća, piše Ženski magazin.