Šta ste prvo ugledali na fotki? Ovaj test otkriva sve naše najdublje STRAHOVE kojih nismo svesni!

Naša podsvest krije mnoge emocije i strahove kojih često nismo svesni, pa se psihologija između ostalog služi i ovakvim testovima koji otkrivaju naše najdublje emocije.

.

Šta ste vi prvo videli na ovoj fotografiji? Psiholozi kažu da to otkriva najdublje strahove koje imate.

Devojčica

Vaše potisnute emocije najverovatnije dolaze iz detinjstva. To može da bude trauma iz detinjstva ili tinejdžerskog doba. Odnos s majkom je ključan za emocionalni razvoj. Recimo, ako je dete provelo previše vremena u bolnici daleko od majke ili je od majke dobijalo vrlo malo ljubavi u toku detinjstva, moguće je da se to nesvesno reflektuje u razne strahove, recimo u strah od donošenja odluka.

Leptir

Leptir je simbol sa više značenja. Prema tumačima snova, svetli i šareni leptir je znak nade, novih događanja u životu. Tamni leptir sa svetlim krajevima na krilima, kao ovaj sa slike, povezuje se sa propuštenom prilikom za kojom žalimo. Takođe, leptir bi mogao da ukaže na izgubljeno poverenje ili nesvesni strah od smrti.

Jagoda

Ako ste prvo videli jagodu, to može da znači da strahujete da će vaša ljubavna veza loše završiti ili ćete se zaljubiti u nekoga ko nije za vas. Ljudi koji imaju ovakve strahove često su u odnosima za koje misle da nemaju budućnost. Moguće je da je to povezano sa lošim odnosom roditelja.

Lobanja

Na slici zapravo nema lobanje, već se radi o optičkoj iluziji. Ako ste prvo to ugledali, to pokazuje da se plašite da ćete se razočarati u druge ljude. Moguć je i strah od sopstvene smrti ili smrti bliske osobe, a moguće je da je uzrok situacija iz prošlosti kada ste se osećali bespomoćno.

Drveće

Stablo je simbol naših korena, a u ovom slučaju, dva stabla čine most koji može da ukazuje na to da u vama postoji sukob koji još niste uspeli da rešite. Dvoumljenja, strahove ili sukobe sa kojima se borite i nikako ne pronalazite rešenje za njih uklonićete lakše ako zamolite za pomoć nekoga ko će vam dati uvid sa strane, bez predrasuda, piše zena.blic.rs.