Pronađen horoskop iz 70-ih koji je zaludeo mnoge! Svi znakovi su se našli prozvanim, a Vagama je bilo naročito prijatno

Nepoznata žena pod nadimkom Vendi je na svom Tviteru objavila fotografiju horoskopa iz 1979. godine i izazvala lavinu komenatara.

horoskopski znakovi, foto: Depositphotos/Kluva
horoskopski znakovi, foto: Depositphotos/Kluva
.

Njena objava je odmah po objavi postala viralna, na koju je reagovalo više od 230 000 ljudi, a ostavljeno više od 10 000 komentara.

Sudeći po ovom horoskopu, osobe u znaku Vodolije važe za vrlo inteligentne, progresivne i tolerantne. Međutim, opis osoba rođenih između 20. januara i 18. februara nije baš prijatan. Kažu da te osobe mnogo lažu i ponavljaju greške jer nemaju zavidnu inteligenciju.

Ribe opisuju kao ljude sa živopisnom maštom zbog koje često misle da ih slede agenti tajnih službi. Optužuju ih da im nedostaje samopouzdanja i da su blesavi.

.

Ovan je temperamentan, a istovremeno nestrpljiv i preziran prema drugima. Sveukupni utisak i zaključak je da je reč o lošim ljudima.

Bikovi su prošli nešto bolje, pa ih horoskop tako opisuje kao praktične i uporne ljude koji su spremni puno da rade, dok su Blizanci brzi i inteligentni mislioci.

Autor ovog horoskopa takođe navodi da su Blizanci najčešće biseksualci koji od drugih uvek očekuju više nego što su spremni da pruže.

Kažu i kako su u zatvorima uglavnom ljudi koji su po horoskopu Rakovi, dok su Lavovi uglavnom nasilnici koji su previše uvredljivi pa ne mogu da podnesu iskrenu kritiku.

Device su odlični vozači autobusa, ali tokom seksa često zaspu, dok su Vage umetnički tipovi koji najčešće umiru od polno prenosivih bolesti.

Ni Škorpije nisu prošle puno bolje, pa ih naziva najgorima od svih, piše telegraf.rs.

“Većina Škorpija su ubice”, piše u horoskopu koji Strelca opisuje kao pijanca, a Jarca kao kukavice.

Kao što smo već pomenuli, ovaj horoskop izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama. Srećom, bilo je više onih koji su sve prihvatili kao šalu, pa su se samo nadovezivali originalnim komentarima.