Ova 5-godišnjakinja je spasila svoju mamu iz bazena dok je doživljavala napad! Pogledajte video i raznežićete se...

Mama Trejsi svakim danom sa pravom govori kako je njena petogodišnja Alison pravi heroj. Ona je svojoj mami spasila život, a sve je počelo jednog jutra kada je Trejsi pokušala da se opusti u bazenu.

.

Allison Anderwald, 5, saved the life of her mother Tracy after she suffered a seizure while playing in a swimming pool. #corpuschristi #texas #southtexas #hero

Posted by Gabe Hernandez on Уторак, 22. март 2016.

Tada se dogodilo nešto užasno. Trejsi je dobila napad, a potom je završila na dnu bazena.

Na svu sreću, Alison je primetila da njena majka više ne pliva. Pogledala je prema bazenu i videla da je potonula i da se ne pomera. Alison je odmah otrčala prema bazenu, uskočila je i otplivala do svoje mame, i uspela da je izvuče iz bazena.

Uspela je da izbaci vodu iz njenih pluća, ali se Trejsi još uvek osećala loše. Alison je odmah otrčala u kuću, kako bi svima rekla šta se desilo i da pozovu hitnu pomoć, piše blic.rs.

Kada se probudila u bolničkom krevetu Trejsi nije znala što tamo radi ni kako je tamo došla. Tada joj je njena sestra, Terda, objasnila:

"Alison te je sama izvukla, to je pravo čudo“.

Trejsi je ceo događaj pregledala na sigurnosnoj kameri – njena ćerka joj je spasila život.

.

Trejsi je naučila da pliva, kada je Alison imala samo dve godine. Neki bi rekli da je to jako rano, ali u ovom slučaju je to znanje jako dobro došlo.

Alison je postala pravi heroj, a ima samo pet godina. To je zaista fantastično. Zahvaljujući njoj, njena je majka sada na sigurnom.

Trejsi i Alison su bile jako iznenađene napadom. Oni su jako strašni, čak i kada se ne dogode u vodi. Mnogo puta se čak ni ne zna što ih je izazvalo.

Napadi se mogu dogoditi bilo kada, bez obzira na okolnosti, pa zbog toga svi treba da sledimo primer devojčice i pomognemo onima koji se nađu u situaciji kao njena mama, piše "Magazin".