Šta ste prvo ugledali na fotki - muškarca ili ženu? Ovaj test otkriva strane vaše ličnosti, kojih možda niste svesni

Verovatno ste čuli da se za nekog kaže da ima muški, a neko ženski mozak. Ovaj jednostavan trik u nastavku će vam otkriti kakav je vaš mozak, a to nema veze da li ste muškog ili ženskog pola.

.

Zadatak je lak - pogledajte crtež i recite šta ste prvo ugledli.

Ako ste prvo videli ženu, leva strana mozga je dominantnija. Vi uvek prikupite sve činjenice pre nego što dođete do bilo kakvog zaključka. To je vrlo fleksibilan i slobodan način razmišljanja, jer kada imate sve činjenice, to vam omogućava da sagledate situaciju iz svih uglova. Vrlo ste kreativni i umete da se suočite da situacijama koje se trenutno menjaju, pišu Nezavisne novine. Brz vrtlog misli vas ne sprečava da donosite precizne zaključke, piše zena.blic.rs.

Ako ste prvo ugledali muškarca, desna strana mozga je dominantnija. Kada razmišljate o nečemu, prvo donosite zaključak, a zatim pronalazite razloge koji potkrepljuju vaš zaključak. Non stop ste u potrazi za informacijama pa u poređenju sa drugima, veoma ste brzi u razmišljanju. Pored toga, vaš način razmišljanja je sjajan jer ste u mogućnosti da sagledate starije informacije koje ne vode nužno do bržih zaključaka