E OVO JE PRAVI SREĆKOVIĆ: Drugi put u tri godine na lutriji osvojio četiri miliona dolara!

Šta učiniti kad osvojite na lutriji četiri miliona dolara? Amerikanac Mark Klark zna odgovor - kupite novu srećku i osvojite - još četiri miliona dolara!

Ilustracija, foto: Depositphotos/HayDmitriy
Ilustracija, foto: Depositphotos/HayDmitriy
.

"Kada igrate lutriju i ne mislite da ćete u nekom trenutku osvojiti višemilionski iznos, a definitivno ne pomišljate na to da će vam se posrećiti dvaput", kazao je Mark Klark iz Saut Rokvuda u američkoj državi Mičigen, nakon svog poslednjeg dobitka u junu.

"Ma teško mi je uopšte rečima da izrazim kako se osećam."

Klark je pedesetogodišnjak, a sreća ga je 'pogledala' prvi put pre tri godine, piše CNN.

U to vreme radio je na benzinskoj stanici u Hadsonu, u Mičigenu.

Kupio je srećku i sastrugao bar kod. Na srećki je pisalo da se obrati službenici na prodajnome mestu, što je i učinio.

"Dok smo razgovarali, ona je sastrugala ostatak srećke, a potom me šokirano pogledala i kazala: Mark, upravo si osvojio četiri miliona dolara!", kaže Klark.
Otišao je do roditelja da bi s njima podelio srećnu vest, a ubrzo potom se penzionisao.

Nedavno je Klark ponovo odlučio da kupi instant lutriju. Izgrebao gde treba, javio se na šalter i... ponovno šok - nova četiri miliona dolara!

.

"Srećku sam sastrugao kovanicom koju mi je dao tata pre desetak godina. Pre godinu dana sam je bio izgubio, ali uspeo sam da je pronađem u kući. Možda je to moj srećni novčić", ispričao je za kazao je za "Michigan Lottery".

Klark kaže da će se vratiti mirnom načinu života kakav je vodio i do sada, prenosi radiosarajevo.ba.

"Penzija i pecanje, to je to. Puno lepog vremena koje ću i dalje provoditi sa sinom i s porodicom. Na pecanje odlazim s ocem. To nam je obojici drag hobi", rekao je skromni dvostruki dobitnik svote od osam miliona dolara.