Venčao se u vrtiću, a suprugu nije video 16 godina! Tviter ih je spojio, a šta na to sve kaže njegova sadašnja devojka?

Džek Kolou je na Tviteru objavio fotografiju svog venčanja sa prijateljicom iz detinjstva Renom Džatla sa kojom se venčao kao klinac u vrtiću. Uz fotografiju je napisao da je već “16 godina nije video svoju suprugu i zapitao se da li ima problema sa predanošću”.

svečana haljinica za devojčice, foto: Depositphotos/mary_smn
svečana haljinica za devojčice, foto: Depositphotos/mary_smn
.

Venčanja se baš i ne seća dobro, a fotografiju iz mlađih dana je pronašao na tavanu dok je boravio na proslavi 75. rođendana svog dede.

Međutim, zajednica na Tviteru je odlučila da pronađe Renu, što je Džeka ostavilo bez teksta.

“Ovo je na neki način pokazalo koliko je snaga Interneta jaka”, rekao je Džek.

Devojčica sa fotografije, Rena, danas ima 21 godinu i pohađa studije u Bakingemširu, u Velikoj Britaniji. Nakon što su je pronašli na Tviteru, Rena je rekla da joj je venčanje ostalo u dobrom sećanju.

.

“Nije mi jasno zašto je to postalo tako ozbiljno, ali drago mi je da jeste. Fotografije su slatke. Sećam se da su moji roditelji I stariji rođak sedeli I posmatrali oltar. Sećam se da su mi drugari iz vrtića napravili luk od huolahopki kako bi prošla kroz njega”, opisala je Rena.

.

Fotografija je obišla ceo svet, a njihovi roditelji su je videli među prvima.

“Moj tata je bio ponosan na mojih pet minuta slave. Nazvao je sve prijatelje I poslao im link. Supruga mog rođaka me je nazvala iste večeri kada je videla fotku na Tviteru. Nisam mogla da verujem koliko se sve to brzo proširilo”, čudila se Rena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rena Jutla (@rkjutla_) on

.

Mnogi su u komentarima ispod fotografije na društvenoj mreži sugerisali ovom paru da se sastanu i venčaju ali pred zakonom, ali Džek je objasnio da je ovom objavom samo hteo da se podseti nostalgične uspomene. Pored toga, dodao je da je trenutno u srećnoj vezi i da njegova devojka u početku nije bila srećna što je ceo svet navijao da se oženi nekom drugom ženom, piše tuzlanski.ba.