Zanimljivosti

Pre deset godina proglašena je za najdlakaviju devojčicu na svetu: Danas je udata žena i EVO KAKO IZGLEDA!

Šta biste vi bili sve spremni da uradite zbog ljubavi? Ova mlada žena, koja je nekada nosila nadimak "najdlakavija devojčica na svetu", uradila je za nju najtežu stvar.

16.06.2020. - 16:00h
Kanal:  Diagonal View
Kanal: Diagonal Viewfoto: Youtube screenshot

Supatra Sasufan sa Tajlanda dugo je nosila nadimak "najdlakavija devojčica na svetu". Iako se kroz život suočavala sa mnogo podsmeha i podrugljivih reči, kao i nadimcima poput "vukodlak" i "čubaka", njen suprug prihvatio ju je baš takvu kakva jeste, sa svim maljama.

Ipak, Supatra je rešila da zbog njega odstrani malje sa tela, i to prvi put u životu. Supatri je, podsetimo, 2010. godine dodeljen Ginisov rekord za najmaljaviju ženu na svetu.

Za Supatrino stanje nema leka, a ona je svojevremeno izjavila da je sa njim pomirena.

- Ne osećam se nešto posebno drugačije od drugih. Ni deca me u školi ne izbegavaju. Da, ima onih koji me i dalje zovu pogrdnim imenima, ali to me ne dotiče. Jedino što mi smeta u vezi sa mojom maljavošću je kad mi dlake previše porastu pa ne vidim ništa ispred sebe - komentarisala je Supatra pre nekoliko godina.

U međuvremenu, nakon što je njena priča postala viralna, Supatra je našla dečka.

Za njega se i udala, a iako ju je on u potpunosti prihvatio baš takvu kakva jeste, Supatra je rešila da zbog njega odstrani malje sa svog tela. Njen suprug kaže da ne bi imao ništa protiv ni da je Supatra i dalje maljava, jer se zaljubio u njenu ličnost. Ipak, Supatra primećuje da je posle toga dobila mnogo pohvala i komplimenata, pa je od tada povremeno skidala malje sa lica i tela.

Pogledajte u videu kako Supatra izgleda osam godina kasnije sa svojim izabranikom:

Izvor: Žena.blic