Razveo se posle dva dana braka: Otkrio da mu je supruga muškarac (VIDEO)

Muškarac u Indoneziji upoznao je na internetu svoju suprugu. Međutim, razveo se posle samo dva dana braka, zbog toga što je otkrio da njegova "supruga" i nije baš no što je mislio.

foto: Depositphotos/hinhanni
foto: Depositphotos/hinhanni
.

Oni su se upoznali na Fejsbuku, a posle nekoliko meseci dopisivanja, odlučili su i da se uživo upoznaju.

Muškarac (nazvan Muh zbog zaštite identiteta), rekao je kako mu, ni kada su se upoznali, ništa nije bilo sumnjivo, prenosi portal Oddity Central. Kako on tvrdi, "Mita je izgledala predivno", a nekoliko nedelja kasnije, odlučio je da je zaprosi.

Svoju porodicu obavestio je o planovima za venčanje, pa je sa roditeljima otišao u Mitinu kuću kako bi predao miraz (oko 1300 evra).

Venčali su se 2. juna. Mitino lice je bilo pokriveno, a nikom ništa nije izgledalo sumnjivo. Niko nije posumnjao na pol mlade, mada je mnogo ljudi prisustvovalo svadbi.

Prve bračne noći, Muh je želeo da "ispuni bračne dužnosti", što je Mita odbila. Kada ga je odbila i narednih nekoliko dana, Muh je poča da sumnja da nešto ozbiljno nije u redu.

Posle druge uzastopne noći bez "ispunjavanja bračnih dužnosti", Muh je odlučio da malo istraži o čemu se radi i saznao - njegova supruga je, u stvari, muškarac. Međutim, kada je došao kući, Mita je već bila nestala.

Pun besa, otišao je pravo u policiju i optužio Mitu za prevaru, najavivši razvod. Policija je, zapravo, pronašla muškarca koji se pretvarao da je Mita. Njegovo ime je, zapravo, Adi, a još uvek se ne zna kakva kazna ga čeka.

.

Izvor: B92.net, ODDITY CENTRAL