Njoj je 27, a njemu 72 godine! Zaprosila ga je u striptiz baru, a evo šta je ono što ih najviše veže...

Fotografkinja iz Pelsinvanije Rejčel Kenault (27) se na prvi pogled zaljubila u 72-godišnjeg Džona Penzera, inače svog tadašnjeg šefa. Nije ni znala koliko je Džon star, ali ni to otkriće kasnije joj nije smetalo.

.

Kad su se prvi put poljubili, znala je da je to ljubav za ceo život. Uprkos činjenici da ih deli čak 45 godina razlike, ljubavi i romantike im nimalo ne nedostaje.

Odnos ovog para produbio se u tolikoj meri da Rejčel nije mogla da dočeka da njen partner postavi sudbonosno pitanje, već je ona zaprosila njega pre dve godine i to ni manje ni više, nego u – striptiz klubu, piše mirror.co.uk.

Ona je tada naručila Džonu ples, pridružujući se golišavim devojkama na podijumu za igru i tako mu predložila brak.

Džon je vijetnamski ratni veteran, a kad su se upoznali pre tri godine, zaposlio ju je kao čuvara u svojoj firmi.

Retko kada stignu do spavaće sobe

Rejčel kaže da ju je Džon odmah privukao uprkos tome što je on 26 godina stariji od njene majke i gotovo 20 godina od njenog oca.

„Godine su zaista samo broj. On je moja srodna duša i ljubav mog života”, priznaje Rejčel, koja iz prošle veze ima sina.

Budući da je razliku od 45 godina nemoguće ignorisati u apsolutno svim segmentima života, par je već razgovarao i o tome šta će biti nakon Džonove smrti.

“Ne nameravam da budem ni sa kim drugim kada njega ne bude više bilo, jer znam da Džona niko ne može da zameni. Sad ga imam i zahvlana sam na tome“, priznaje Rejčel.

.

Što se seksa tiče, Rejčel tvrdi kako su oboje toliko divlji da nekad čak moraju da se drže podalje jedno od drugog.

„Između nas vlada tolika hemija, da nekad ne stignemo do spavaće sobe, nego vodimo ljubav u kolima, na parkingu“, priznaje Rejčel.

Nikad ga nije gledala kao očinsku figuru

“Imamo isti ukus u muzici, oboje volimo klasični rok, obožavamo motocikle i imamo isti modni stil”, opisuje Rejčel,

Džon iza sebe ima već jedan brak, pa je neko vreme morao da krije da se ponovo zaljubio. Razvod je trajao oko dve godine, nakon čega je priznao svima da ima novu partnerku, prenosi net.hr.

“Stariji muškarci su zreliji. Muškarci mojih godina su još praktično dečaci i nikad mi nisu bili privlačni”, priznaje ova mlada majka.

“Smeta mi samo kada ljudi tako nešto pretpostave, jer ja nikad Džona nisam posmatrala kroz očinsku figuru.

“Mislim da je Džon bio prilično staromodan dok nije upoznao mene. Mnogo toga sam ga naučila”, zaključila je Rejčel u razgovoru za Mirror.