Ima samo 10 godina i već IZVAJANO TELO! Trenira i po 30 sati nedeljno, a rezultati su - ovi "brutalni" trbušnjaci!

Desetogodišnja devojčica Lajza Bruks Mosijer iz Džordžije se definitivno razlikuje od većine svojih vršnjaka. Ona ne voli da gleda televiziju, ne "surfuje" na Internetu, već svoje slobodno vreme provodi u teretani vežbajući.

.

Nedavno je na društvenim mrežama postala pravi hit, zahvaljujući svojim “isklesanim” trbušnjacima, na kojima joj zavide mnoge žene.

Sa četiri godine počela je da trenira gimnastiku i oduvek je bila u odličnoj formi. Pre godinu dana zaljubila se u trening snage. Svako jutro ustaje u 5h, kako bi odradila trening. Lajza trenira otprilike 30 sati nedeljno.

“Toliko je motivisana da želi da postane najbolja od najboljih. U dvorištu smo postavili gimnastičke sprave na kojima vežba satima”, izjavila je Lajzina mama Džil za “Caters News”.

.

Džil ističe da je Lajza oduvek bila aktivno dete, a u vežbanje se zaljubila kada je prošle godine pohađala časove fitnesa. Od tada radi na svom fizičkom izgledu i postigla je neverovatan napredak. Iako se neki ne slažu, kritikujući roditelje što forsiraju dete, Džil napominje da oni nemaju nikakve veze sa Lajzinom željom da intenzivno trenira, piše tuzlanski.ba.

Lajza na Intagramu ima preko 50 hiljada pratilaca, pa svakodnevno dobija poruke podrške i divljenja.

“Izgledaš neverovatno, devojko, tako dobro i zdravo”, “Ti si tako jaka Lajza! Želim tvoje trbušnjake, “Predivna si”, samo su neki od komentara na njene objave.

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Lyzabrooks (@lyzabrooks) дана