Ako u ovoj mozgalici ne uspete da pronađete kišobran za 45 sekundi - pokisnuće vaš ego!

Mozgalice nisu samo zabavan način za skraćivanje vremena, već služe i za održavanje mentalne higijene U skladu s promenljivim vremenom, u novoj mozgalici koju vam donosimo, među jatom nojeva izgubio se jedan kišobran. Možete li da ga pronađete? Nije jednostavno!

.

Kišobran nam je prethodnih dana omiljen pratitelj bez kog se izlazak iz kuće pretvara u mokru noćnu moru. Ali koliko puta dam se desilo da ga begde zaboravite ili izgubite? Jedno britansko istraživanje na ovu temu, kaže da je to 64 puta u životnom veku.

Kako bismo predupredili gubljenje kišobrana, donosimo vam jednu zanimljivu mozgalicu. U njoj se među mnoštvom nojeva našao upravo jedan kišobran. Da li možete da ga nađete za 45 sekundi.

.

Ova mozgalicu, poznatu i kao vizualnu slagalicu, kreirala je britanska kompanija Lenosre sa željom aktualiziranja brige o važnosti održavanja mentalnog zdravlja. Iako vam se može učiniti da je ova jednostavna mozgalica tek "dečja igra, ona zapravo doprinosi kognitivnim sposobnostima i vežba mozak. Ako niste sigurni gde je kišobran, evo ga!

.

Izvor: Miss7.24sata.hr