Kupio joj je verenički prsten, a ona mu se zahvalila "sramoćenjem" na društvenim mrežama!

Verenički prsten bi trebalo da bude poseban i jedinstven, ali ima žena koje smatraju da postoji određeni cenovnik koji se ne sme preći.

verenički prsten, foto: Depositphotos/AndreyPopov
verenički prsten, foto: Depositphotos/AndreyPopov
.

Tako je jedna devojka podelila svoje iskustvo na društvenim mrežama, jer je vratila prsten vereniku, nakon što je otkrila koliko je zapravo on koštao, prenosi mirror.co.uk.

Na Redditu je objasnila koliko je srećna sa svojim verenikom, ali preko cene prstena nije mogla da pređe. Iako je bila presrećna gestom i odmah je prsten stavila na ruku, pristajući da se uda za njega, cena prstena od 20 000 dolara joj je bila visoka. Htela je smesta da ga vrati i da joj pokloni drugi.

Međutim, smatra da nije ispala poštena, pa je upitala korisnike na društenim mrežama za savet.

„Nisam znala šta da kažem. To je neverovatno veliki iznos da se potroši na prsten. Postoji nepisano pravio da bi prsten trebalo da košta dve mesecne plate, što za njegove prihode i jeste tako, ali je stvarno glupo potrošiti toliko novca na običan prsten. Nemojte me pogrešno shvatiti. Presrećna sam, ali ovo je zaista smešno. On nije milijarder, i postoje pametnije stvari na koje on može potrošiti novac“, napisala je ona na društvenim mrežama upitajući ljude za savet.

Mišljenja su bila podeljena.

“To je 20 000 dolara koje ste mogli da potrošite na venčanje ili na kuću”, pisalo je dok je drugi komentar glasio: “Razumem te u potpunosti i ja bih se tako osećala, ali on se potrudio da sve bude posebno. Ako ti se ne sviđa, reci mu iskreno”.

“Kupio ti je poklon, a ti si mu pljunula u lice. Razumem što ti je verenik tužan”, kritikovala ju je jedna devojka i dodala: To je trebalo da bude predivan trenutak, a ti si ga uništila pitanjem o ceni. Ponekad treba samo da se uživa u trenutku”.