Šta rade u izolaciji: Rakovi ne izlaze iz kuhinje, Device non-stop čiste, Vodolije uživaju uz dobru knjigu

Usred pandemije korona virusa koja je paralisala svet, svi se pitamo koje su najbolje aktivnosti kojima bismo mogli da se bavimo tokom izolacije. Odgovor moža leži u astrgologiji...

Vodolije se najbolje opuštaju uz dobru knjigu, foto: Depositphotos/kostolom
Vodolije se najbolje opuštaju uz dobru knjigu, foto: Depositphotos/kostolom
.

Naš znak zodijaka otkriva nam u čemu smo najbolji i koje aktivnosti bi trebalo da praktikujemo za vreme društvene distance, piše "Daily mail". Proverite!

OVAN 

Boravak kod kuće Ovnu nije prirodan, a ne vole ni da im se govori šta da rade. Treba da sagore energiju, pa je vežbanje i plank izazov najbolja stvar za njih. No, šta god odlučite da uradite, učinite to po svom i sopstvenim tempom.

Bilo da se radi o hrani ili radnoj povezanosti, sjajni ste u stvaranju stvari. Provoditi ceo dan na Fejsbuku svađajući se s ljudima koji imaju drugačije mišljenje, to nije za vas.

BIK

Spor život vam odgovara, premda možda žudite za prirodom i luksuzom. Hrana i muzika su Biku omiljeni, pa slušanje vašeg najdražeg CD-a i isprobavanje novog recepta biće vrlo zadovoljavajuće za vas.

Kupite neko cveće ili još bolje, posadite ga ako imate gde. Ili lekovito bilje ili semenke. Bik je najzeleniji znak zodijaka, a ako još niste imali vremena da istražite ove talente, možda biste mogli da pročitate neku botaničku knjigu.

Masaža će vam takođe goditi. Zaposlite ukućane da vam priušte pravu masažu. Bik je i vrlo lukav i ima strpljenja u izobilju, posebno kada oslobodi svoje kreativne talente.

BLIZANCI

Radoznali i društveni, bićete prvi koji će svakog jutra prvo proveriti društvene mreže. Iako je ovo uzbudljivo za vas, može ujedno da vam bude i teskobno. Blizanci često tvrde da meditacija nije za njih, ali jeste! Sad je pravo vreme da je isprobate.

Nakon toga bićete mirniji, bistriji i sposobniji da usmerite svoju kreativnost u stvarnost. Pisanje, stvaranje, blogovanje, fotografisanje, čitanje, učenje i razmena ideja savršeni su za Blizance.

RAK

Porodica je Raku prioritet i ako sada ne mogu da je vide, mogu pasti u očaj. No i oni koji su zatvoreni u kući s članovima porodice takođe mogu da se osećaju prilično razdraženo!

Sjajni ste u okupljanju ljudi i ostvarivanju određenih stvari. Uspevate u kuhinji i peći ćete kolače kako biste bili sigurni da možete da nahranite ljude koje volite. Svako dete u porodici ili u vašem proširenom krugu imaće koristi od vaše pažnje.

Vodolije se najbolje opuštaju uz dobru knjigu, foto: Depositphotos/kostolom
Vodolije se najbolje opuštaju uz dobru knjigu, foto: Depositphotos/kostolom
.

LAV

Lav voli da sedi kod kuće u svojoj najfinijoj odeći. Vi ste velikodušan i prirodan vođa tima; topli ste i sjajni s decom. Sve ovo vreme u zatvorenom prostoru moglo bi da bude sjajno za igranje prerušavanja s decom i maštovite lekcije drame u koje ćete uložiti puno truda, a to će prijati vama i oduševiti mlađe članove porodice.

Lav voli dramu i dobru priču, tako da ćete predano čitati dobru knjigu ili gledati film svake večeri.

Usmerenost na jednu stvar je Lavov dar, zato ste toliko dobri s decom. Svakodnevni dobar izgled i uvek doterana kosa zaista vam donose radost.

DEVICA

Devica je najzainteresovanija za ishranu i red u kući. Sada imate vremena da organizujete svoje ormare i da dovršite to trodnevno čišćenje. Kada ćete opet imati tu priliku? Device, poput Blizanca, teže prevladavaju teskobu pa će meditacija svakog jutra biti odlična za vas.

Usredsredite se na ishranu, ojačajte imunitet i savetujte prijatelje i porodicu o najnovijim zdravstvenim trendovima koje ste istraživali.

Sredite desktop, prepakujte i unapredite digitalne fotografije, dogovorite rutinu s ličnim trenerom.

"Zdravo telo, zdrav um."

VAGA 

Vaga ima umetničku sposobnost, pa ako neki nameštaj treba polirati ili neki zid ponovno obojiti, Vage su savršene za to. Sve to stvoriće vam harmoniju unutar doma. Uzmite vremena da zapalite sveće i uživate u toploj kupki.

Lepota izražavanja je vaš dar, a to uključuje ples, vaš izgled, vaš dom, pa čak i vaše postove na društvenim mrežama.

ŠKORPIJA

Škorpija je dovoljno talentovana da postigne ono što želi, pa sad kad imate više vremena, šta će to biti?

Astrolozi kažu da je Škorpija povezana sa "seksom, smrću i tuđim novcem". Kad ste poslednji put istraživali svoja ulaganja, finansije i štednju? Učenje o nekim novim aplikacijama i kretanje na tržištu mogli bi sada da budu veliki zadatak za vas. Čak i ako nemate novca koji ćete potrošiti, učenje o kretanju novca fasciniraće vas!

Daska za pikado ili karte pomoći će vam da savladate svoje već neuporedivo poker lice. Ono najbitnije u ovoj krizi je da se usredsredite na stvari koje su vam najvažnije.

Vodolije se najbolje opuštaju uz dobru knjigu, foto: Depositphotos/kostolom
Vodolije se najbolje opuštaju uz dobru knjigu, foto: Depositphotos/kostolom
.

STRELAC

Kao glavni avanturista Zodijaka, boravak u okvirima vaše kuće iznenadiće vas pozitivno. Započnite dan vežbom. 

Deljenje mišljenja s drugima osvetljava vas, ali ograničite vreme koje provodite na internetu kako ne biste izgubili ovo dragoceno vreme. Istražujte nove knjige i kulture jer to je savršeno za vas.

Strelac treba da bude aktivan, ali i da zadovoljava svoju znatiželju kako bi mogao da bude psihički dobro.

JARAC

Ambiciozni Jarac voli da se oseća produktivnim i neće uživati ​​u životu bez posla. Ako ste to vi, razmislite o bilo kojim poslovima na kojima možete da pružite pomoć i da se osećate korisno. Bilo da se radi o uređivanju kuće ili popravljanju onih škripavih vrata koja niste imali vremena da pogledate.

Vaša sposobnost da preuzmete odgovornost i osećaj da ste u stanju da poboljšate situaciju u kojoj se nalazite daje vam osećaj živosti i vitalnosti.

Vežbanje, joga, jutarnje trčanje ili gledanje vrlo emotivnog filma pomoći će vam da se oslobodite emocionalnog stresa koji držite u sebi.

VODOLIJA

Intelektualna Vodolija je vrlo prijateljski raspoložena, ali i pomalo usamljena.

Istraživanje teorija zavere, gledanje videozapisa na internetu, razgovor sa strancima putem interneta kao da su vam najbolji prijatelji, gledanje naučno-fantastičnih filmova i brzo čitanje knjiga stvari su koje volite.

Ionako humanitarni, duboko se brinete o svojoj globalnoj porodici i volite da razgovarate putem interneta o svetskim problemima.

Vodolija je "cool" i racionalna.

RIBE

Nakon Bika, Ribe su nesumnjivo najsigurniji znak Zodijaka. Vole da spavaju, gledaju filmove, slušaju muziku, piju vino i "beže". Izazov za Ribe biće ako ne mogu da pobegnu od svoje porodice!

Početak dana hladnim tušem probudiće Ribe. Lako se prilagođavaju. Naći će način da se zabave, nauče da sviraju neki instrument, slikaju, sviraju i povezuju se s ostatkom sveta.

Ribe su verovatno najduhovitiji znak Zodijaka i nije neobično da su vrlo zainteresovaneza meditaciju, jogu i ezoteriju. Možda već poseduju paket tarot karata, a ako ne, sad je vreme da naruče i nauče kako da se povežu sa svojim višim ja.

Ribe su saosećajne i ako nisu zaokupljene umetnošću, rado će se brinuti za starije članove svoje zajednice.

Izvor: 24sata.hr