Zanimljivosti

Šta rade u izolaciji: Rakovi ne izlaze iz kuhinje, Device non-stop čiste, Vodolije uživaju uz dobru knjigu

Usred pandemije korona virusa koja je paralisala svet, svi se pitamo koje su najbolje aktivnosti kojima bismo mogli da se bavimo tokom izolacije. Odgovor moža leži u astrgologiji...

04.04.2020. - 14:30h
Vodolije se najbolje opuštaju uz dobru knjigu
Vodolije se najbolje opuštaju uz dobru knjigufoto: Depositphotos/kostolom

Naš znak zodijaka otkriva nam u čemu smo najbolji i koje aktivnosti bi trebalo da praktikujemo za vreme društvene distance, piše "Daily mail". Proverite!

OVAN 

Boravak kod kuće Ovnu nije prirodan, a ne vole ni da im se govori šta da rade. Treba da sagore energiju, pa je vežbanje i plank izazov najbolja stvar za njih. No, šta god odlučite da uradite, učinite to po svom i sopstvenim tempom.

Bilo da se radi o hrani ili radnoj povezanosti, sjajni ste u stvaranju stvari. Provoditi ceo dan na Fejsbuku svađajući se s ljudima koji imaju drugačije mišljenje, to nije za vas.

BIK

Spor život vam odgovara, premda možda žudite za prirodom i luksuzom. Hrana i muzika su Biku omiljeni, pa slušanje vašeg najdražeg CD-a i isprobavanje novog recepta biće vrlo zadovoljavajuće za vas.

Kupite neko cveće ili još bolje, posadite ga ako imate gde. Ili lekovito bilje ili semenke. Bik je najzeleniji znak zodijaka, a ako još niste imali vremena da istražite ove talente, možda biste mogli da pročitate neku botaničku knjigu.

Masaža će vam takođe goditi. Zaposlite ukućane da vam priušte pravu masažu. Bik je i vrlo lukav i ima strpljenja u izobilju, posebno kada oslobodi svoje kreativne talente.

BLIZANCI

Radoznali i društveni, bićete prvi koji će svakog jutra prvo proveriti društvene mreže. Iako je ovo uzbudljivo za vas, može ujedno da vam bude i teskobno. Blizanci često tvrde da meditacija nije za njih, ali jeste! Sad je pravo vreme da je isprobate.

Nakon toga bićete mirniji, bistriji i sposobniji da usmerite svoju kreativnost u stvarnost. Pisanje, stvaranje, blogovanje, fotografisanje, čitanje, učenje i razmena ideja savršeni su za Blizance.

RAK

Porodica je Raku prioritet i ako sada ne mogu da je vide, mogu pasti u očaj. No i oni koji su zatvoreni u kući s članovima porodice takođe mogu da se osećaju prilično razdraženo!

Sjajni ste u okupljanju ljudi i ostvarivanju određenih stvari. Uspevate u kuhinji i peći ćete kolače kako biste bili sigurni da možete da nahranite ljude koje volite. Svako dete u porodici ili u vašem proširenom krugu imaće koristi od vaše pažnje.