Nastavak ljubavne priče iz Njujorka: Devojci je dronom poslao broj telefona, a sada su i izašli na "dejt"! (VIDEO)

Pandemija korona virusa počela je da budi kreativnost u ljudima, posebno kada je reč o održavanju ljubavnih odnosa i započinjanju novih, piše "Glamour".

Džeremi nije dozvolio korona virusu da mu se meša u ljubavni život, foto: Printscreen/Instagram
Džeremi nije dozvolio korona virusu da mu se meša u ljubavni život, foto: Printscreen/Instagram
.

Iako trenutno gotovo ceo svet praktikuje samoizolaciju, odnosno živi u kućnom karantinu, neke to ne sprečava da se u potpuno sigurnim uslovima upoznaju s potencijalnim novim partnerom i odu na sastanak.

.

Upravo to je učinio njujorški fotograf Džeremi Koen koji je s balkona video curu u susednoj zgradi kako pleše i odlučio da joj se obrati.

Nakon što su mahnuli jedno drugom, Džeremi je odlučio da iskoristi čari tehnologije, pa joj je svoj broj dostavio dronom. Devojci se ideja očito učinila simpatičnom i pozitivnom jer mu je nedugo nakon toga poslala tekstualnu poruku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quarantine Cutie, part 2. Her name is Tori (@toricigs) and she’s cute and kind ?

A post shared by JEREMY COHEN (@jermcohen) on

.

Drugog dana ovaj potencijalni ljubavni par otišao je i na "dejt", naravno svako u svom domu, a razgovarali su putem videopoziva. Džeremi je snimio i proces spremanja za izlazak, te najavio još jedan.

Njihov drugi sastanak svojom inovativnošću je oduševio mnoge i postao svetski hit. Naime, Džeremi je ponovo nadmašio samog sebe, a ovog puta je to učinio tako što je ušao u veliki prozirni balon i tako hodao ulicama dok je Tori, devojka s kojom je izašao, hodala pored balona sa zaštitnim rukavicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How to date a Quarantined Cutie, Part 3.

A post shared by JEREMY COHEN (@jermcohen) on

.

Par je čak zaustavila i policija, ali na sreću samo zato da bi se slikali s njima jer su ih dan ranije videli na vestima.

Izvor: Index.hr